Feed

Feed

News

«2 αλήθειες & 1 ψέμα» από την Ogilvy για το FlexDrive της Autohellas Hertz!

07/02/2024
Αθήνα, 7/2/24 – Η νέα μας επικοινωνία για το FlexDrive της Autohellas Hertz , έχει κάτι το...
Read More
News

H Ogilvy και πάλι Advertising, Digital, Direct και PR Agency of the Year στα Ermis Awards

02/02/2024
Σαρωτική ήταν η επάνοδος της Ogilvy στα Ermis Awards.
Read More
News

Ogilvy & Toyota: Dealers Incentive – B2B Program

01/02/2024
Αθήνα 1/2/24 – Η Ogilvy, σε συνεργασία με την Toyota Ελλάς, σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία ένα...
Read More
Insights

Social Media Trends 2024

31/01/2024
Το 2024 σηματοδοτεί την 30 ή επέτειο από τότε που ο Ιταλός Ρομπέρτο ​​Μπάτζιο έχασε, από τα 11...
Read More
News

Ogilvy: Η νέα καμπάνια για τον ΓΕΡΜΑΝΟ, που κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη.

22/01/2024
Αθήνα, 18/01/24 - Μία νέα γκάμα προϊόντων, που ήρθε για να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη,...
Read More
News

Μία TikTok σειρά για την Eurobank από την Ogilvy!

17/01/2024
Η Eurobank γίνεται η πρώτη ελληνική τράπεζα στο TikTok, με μία νέα σειρά από την Ogilvy! Αθήνα, 17/...
Read More
News

Ogilvy και Lacta μάς καλούν να βρούμε ξανά την τρυφερότητα που έχουμε ξεχάσει.

08/01/2024
Η νέα καμπάνια Lacta γεμίζει την καρδιά μας με αγάπη, μέσα από ένα ταξίδι αναμνήσεων. Αθήνα, 8/1/24...
Read More
News

Δωροαποστολή εξετελέσθη!

18/12/2023
Μια ταινία για τη χαρά των χριστουγεννιάτικων δώρων από την Ogilvy για την Eurobank. Αθήνα, 18/12/...
Read More
Insights

Holiday Shopping Made Easy: Ο απαραίτητος οδηγός της Ogilvy για τις seasonal περιόδους

15/12/2023
Η περίοδος των εορτών, αλλά και των χειμερινών εκπτώσεων που οδηγούν στο περίφημο seasonal shopping...
Read More
News

Ogilvy και COSMOTE μάς παρουσιάζουν μια σύνδεση που ξεπερνάει κάθε άλλη.

14/12/2023
Νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια COSMOTE. Αθήνα, 14/12/23 – Υπάρχει μια σύνδεση που, όσο και αν...
Read More

Ogilvy & Toyota: Dealers Incentive – B2B Program

Thursday 1 February, 2024
by Nikolaos Tsakonas

Αθήνα 1/2/24 – Η Ogilvy, σε συνεργασία με την Toyota Ελλάς, σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία ένα καινοτόμο sales incentive πρόγραμμα για τους πωλητές αξεσουάρ του εξουσιοδοτημένου δικτύου αντιπροσώπων & επισκευαστών Toyota, με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων των Γνήσιων Αξεσουάρ Toyota σε όλο το δίκτυό της. Το πρόγραμμα, μέσω εύχρηστου UI/UX  και δίνοντας τα απαραίτητα κίνητρα στους πωλητές, συνέβαλλε την προώθηση της πώλησης Γνήσιων Αξεσουάρ κατά την διάρκεια της πώλησης νέου αυτοκινήτου Toyota.

Μέσω ενός dedicated microsite, το www.dealersincentive.gr, οι πωλητές συνδέονται με τους προσωπικούς τους κωδικούς και ανεβάζουν τα τιμολόγια των πωληθέντων γνήσιων αξεσουάρ & νέων αυτοκινήτων Toyota.
Το εργαλείο που αναπτύχθηκε από την Ogilvy αναγνωρίζει την εικόνα των τιμολογίων και αυτόματα πιστοποιεί τα στοιχεία του εμπόρου, την ημερομηνία έκδοσης των παραστατικών, το μοντέλο αυτοκινήτου και τον συνολικό καθαρό τζίρο αξεσουάρ στα τιμολόγια αυτά.

Κάθε τιμολόγιο συμβάλλει στην κατάταξη πωλήσεων τόσο του πωλητή, όσο και συνολικά του αντιπροσώπου, η οποία υπολογίζεται μέσω της συνδυασμένης χρήσης Optical Character Recognition (OCR) και ΑΙ. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι όλες οι πωλήσεις είναι αληθείς και καταγράφονται, συμβάλλοντας σε έναν ολοκληρωμένο και δίκαιο ανταγωνισμό μεταξύ των πωλητών & εμπόρων.

Επιπλέον, το πρόγραμμα εισάγει ένα καλά μελετημένο σύστημα ποσοστώσεων, με την χρήση AI, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου και τον εμπορικό στόχο πωλήσεων αξεσουάρ του εκάστοτε μοντέλου. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πωλητές έχουν ένα ξεκάθαρο στόχο να ξεπεράσουν βάση της δυναμικής του εκάστοτε αυτοκινήτου σε επίπεδο πωλήσεων Γνησίων Αξεσουάρ. Μέσω της live την κατάταξης του εκάστοτε πωλητή, αλλά και της αντιπροσωπείας που εκπροσωπεί,  δίνεται το κίνητρο στον πωλητή αλλά και στον υπεύθυνο της κάθε αντιπροσωπείας να προωθήσουν τις πωλήσεις αξεσουάρ ώστε να κερδίσουν στο πρόγραμμα, αφού ο έμπορος με τις καλύτερες επιδόσεις κερδίζει ένα ολοκαίνουργιο Toyota Aygo X, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Toyota.
Παράλληλα μηνιαία χρηματικά έπαθλα παρακινούν και κρατούν αμείωτο το κίνητρο των πωλητών για να πετύχουν τους στόχους τους.

Τέλος, μέσω ενός ενημερωτικού video αλλά και direct email επικοινωνίας, ενημερώσαμε τους πωλητές για τον νέο διαγωνισμό και τους παρακινήσαμε ανά τακτά διαστήματα με follow up emails, ενημερώνοντας τους για τους μηνιαίους νικητές αλλά και υπενθυμίζοντας να συνεχίζουν να συμμετέχουν. 

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1276 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world.” Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET.” Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.