Feed

Feed

News

Ogilvy x Dove: Διπλή διάκριση στα Global Influencer Marketing Awards 2024

19/07/2024
Η καμπάνια Dear Influencers συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία σε εγχώρια και διεθνή βραβεία, με την...
Read More
News

H Ogilvy, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

11/07/2024
Με μία σαρωτική επικράτηση, κερδίζοντας τα 18 από τα 25 συνολικά βραβεία Effie που δόθηκαν χτες...
Read More
News

Ogilvy και COSMOTE μας δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου.

02/07/2024
Αθήνα, 02/07/24 – Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου. Κάποιον που να είναι εκεί από...
Read More
Insights

ΑΙ & the dawn of inspiration economy!

01/07/2024
Athens, 01/07/2024 - Ogilvy Greece held a private event on the transformative power of Artificial...
Read More
News

Προαγωγές στην Ogilvy!

28/06/2024
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την σκληρή δουλειά, τις επιδόσεις και την πρόοδό τους.
Read More
Insights

ΑΙ και η Αυγή της Οικονομίας της Έμπνευσης!

27/06/2024
Αθήνα, 27/06/2024 - Κλειστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ogilvy με θέμα τη μετασχηματιστική δύναμη της...
Read More
News

Μια «ειδική» καμπάνια από την Ogilvy και την Eurobank για τους μη… ειδικούς.

21/06/2024
Δεν είσαι ειδικός στα αεροσκάφη κι όμως πετάς. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Αθήνα, 21/06/...
Read More
News

Νέα καμπάνια από την Ogilvy για την Eurobank.

20/06/2024
Μία επικοινωνία που δείχνει πως η εμπειρία όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά φαίνεται στις σωστές επιλογές...
Read More
News

Στην Ogilvy PR η Nestlé Purina® PetCare

20/06/2024
Αθήνα, 20/06/2024 - Στην Οgilvy PR ανέθεσε, μετά από spec, η Nestlé Purina® PetCare τον σχεδιασμό...
Read More

Nudgestock 2024: Το μεγαλύτερο behavioural science and creativity φεστιβάλ από την Ogilvy Consulting επιστρέφει πιο "επίκαιρο" από ποτέ

Friday 21 June, 2024
by Nikolaos Tsakonas

Αθήνα, 21/06/2024 - Το 12ο Nudgestock είναι εδώ! Το behavioural science and creativity φεστιβάλ θεσμός, με βασικό εμπνευστή και συντονιστή τον Rory Sutherland, ανοίγει για μία ακόμη χρονιά τις πόρτες του.

Στις 5 Ιουλίου, η μέρα θα γίνει πιο μεγάλη από ποτέ, μιας και το φετινό θέμα του φεστιβάλ θα είναι ο Χρόνος και πώς μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο για να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις σε καίρια προβλήματα.

Σημαντικοί ομιλητές από όλο το φάσμα του marketing, της ψυχολογίας, της νευροεπιστήμης και της οικονομίας της συμπεριφοράς θα αναλύσουν το θέμα του Χρόνου και της επίδρασης που έχει σήμερα στις μάρκες αλλά και στους καταναλωτές, στην εποχή του instant gratification, αλλά και του slow living.  

Ο Rory Sutherland, Vice Chairman της Ogilvy UK, θα μας εισαγάγει στην εμμονή της κοινωνίας για την αμεσότητα στην πληροφόρηση και πώς αυτή επηρεάζει τελικά αρνητικά τη γνώση που φέρνει πραγματική αλλαγή.

Η Nuala Walsh, βραβευμένη συμπεριφορική επιστήμονας, TEDxSpeaker, και μια από τις 100 πιο επιδραστικές γυναίκες στον τομέα του finance, θα αναλύσει την διαδικασία λήψης απόφασης των leaders και πώς μπορούν να βελτιστοποιήσουν το real-time decision making.

Ο βραβευμένος με BAFTA illusionist, Fergus Flanagan, που έχει εμφανιστεί σε BBC, Sky, ITV και Channel 4, θα ανέβει στη σκηνή για να μας προκαλέσει γύρω από την αντίληψη που έχουμε για τον χρόνο.  

Η Emma Harris, ιδρύτρια του κινήματος Slow the F*** Down, θα μιλήσει για τους λόγους που η βιομηχανία πρέπει να ξανασκεφτεί την ιδέα του χρόνου για το καλό της υγείας και ευεξίας όλων.  

Όλοι οι παραπάνω, αλλά και πολλοί άλλοι ομιλητές, θα μοιραστούν ριζοσπαστικές αντιλήψεις που βασίζονται στην επιστήμη και στην δημιουργικότητα, προσπαθώντας να τροφοδοτήσουν τη σκέψη μας και να πυροδοτήσουν συζητήσεις γύρω από το πώς ο Χρόνος μπορεί να είναι η λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μάρκες και όχι μόνο. Από τις αμέτρητες ώρες που ξοδεύονται στο smartphone, την «αγορά της ντοπαμίνης» και την εμμονή στην άμεση ευχαρίστηση, η κατανόηση της δύναμης και προοπτικής που έχει ο χρόνος είναι κρίσιμη για κάθε επαγγελματία του marketing.    

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και την πλήρη ατζέντα του φεστιβάλ εδώ και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ  – η ηλεκτρονική παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1336 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 9 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world.” Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET.” Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.