Feed

Feed

News

Ogilvy x Dove: Διπλή διάκριση στα Global Influencer Marketing Awards 2024

19/07/2024
Η καμπάνια Dear Influencers συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία σε εγχώρια και διεθνή βραβεία, με την...
Read More
News

H Ogilvy, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

11/07/2024
Με μία σαρωτική επικράτηση, κερδίζοντας τα 18 από τα 25 συνολικά βραβεία Effie που δόθηκαν χτες...
Read More
News

Ogilvy και COSMOTE μας δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου.

02/07/2024
Αθήνα, 02/07/24 – Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου. Κάποιον που να είναι εκεί από...
Read More
Insights

ΑΙ & the dawn of inspiration economy!

01/07/2024
Athens, 01/07/2024 - Ogilvy Greece held a private event on the transformative power of Artificial...
Read More
News

Προαγωγές στην Ogilvy!

28/06/2024
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την σκληρή δουλειά, τις επιδόσεις και την πρόοδό τους.
Read More
Insights

ΑΙ και η Αυγή της Οικονομίας της Έμπνευσης!

27/06/2024
Αθήνα, 27/06/2024 - Κλειστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ogilvy με θέμα τη μετασχηματιστική δύναμη της...
Read More
News

Μια «ειδική» καμπάνια από την Ogilvy και την Eurobank για τους μη… ειδικούς.

21/06/2024
Δεν είσαι ειδικός στα αεροσκάφη κι όμως πετάς. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Αθήνα, 21/06/...
Read More
News

Νέα καμπάνια από την Ogilvy για την Eurobank.

20/06/2024
Μία επικοινωνία που δείχνει πως η εμπειρία όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά φαίνεται στις σωστές επιλογές...
Read More
News

Στην Ogilvy PR η Nestlé Purina® PetCare

20/06/2024
Αθήνα, 20/06/2024 - Στην Οgilvy PR ανέθεσε, μετά από spec, η Nestlé Purina® PetCare τον σχεδιασμό...
Read More

ΑΙ και η Αυγή της Οικονομίας της Έμπνευσης!

Thursday 27 June, 2024
by Nikolaos Tsakonas

Αθήνα, 27/06/2024 - Κλειστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ogilvy με θέμα τη μετασχηματιστική δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα τεχνολογία για διαφημιζόμενους και διαφημιστές. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, επικεφαλής τμημάτων marketing μεγάλων πελατών της Ogilvy Greece και μέλη της ηγετικής ομάδας του Agency συζήτησαν για τη σημασία της έμπνευσης σε μια εποχή όπου η πρόσβαση σε εφαρμογές και εργαλεία «generative AI» διευρύνεται συνεχώς και επιτρέπει στους επαγγελματίες του marketing να «απογειώσουν» δημιουργικά ιδέες που μέχρι ένα σημείο αναπτύσσονται με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. 

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Global Chief Transformation Officer της Ogilvy, κ. Αντώνηs Κόχειλαs, ανέφερε ότι, αν και η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι κάτι καινούργιο, η ανάπτυξη των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων και της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και η μαζική υιοθέτησή τους, σηματοδοτεί τη γέννηση μίας νέας εποχής, στο πλαίσιο της οποίας η διαφημιστική αγορά καλείται να σκεφτεί εκ νέου, όχι μόνο πώς κάνει τα πράγματα, αλλά και γιατί διαλέγει να κάνει αυτά που κάνει.

«Το ΑΙ δεν είναι μόνο ένα εργαλείο που αυτοματοποιεί διαδικασίες για να μας μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.  Είναι μια νέα δυνατότητα επαυξημένης φαντασίας που οδηγεί την πρόοδο σε νέα μονοπάτια και σηματοδοτεί την ανάδυση μια νέας οικονομίας στην οποία η έμπνευση αποτελεί το βασικό νόμισμα», είπε ο κ. Κόχειλας και συμπλήρωσε: «Στο παρελθόν, ο φόβος της αποτυχίας λειτουργούσε αποτρεπτικά για τη δημιουργικότητα. H γενετική τεχνητή νοημοσύνη μας δίνει, πλέον, τη δυνατότητα να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και τελικά να αφήσουμε την προσδοκία για το όφελος της επιτυχίας να μας καθοδηγήσει».

Με αφορμή την εκδήλωση, οι αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι της Ogilvy Greece, κ.κ. Γιώργος Κωτιώνης και Χρήστος Λάτος δήλωσαν: «Αποστολή της Ogilvy στην Ελλάδα είναι, αφενός να συμμετέχει σε συνεργασίες και να παράγει καμπάνιες που αποτελούν την επιτομή της «δημιουργικής αριστείας», αφετέρου να καθοδηγεί σημαντικές σύγχρονες συζητήσεις, από θέση «thought leader», για τα ρεύματα και τις τάσεις που διαμορφώνουν τη σύγχρονη δημιουργική βιομηχανία και διαφημιστική αγορά. Η εκδήλωση για το ΑΙ μας έδωσε την ευκαιρία να διερευνήσουμε μαζί με τους πελάτες μας πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους σε θέματα στρατηγικής τοποθέτησης, δημιουργικής ταυτότητας και, τελικά, επιχειρηματικής ανάπτυξης για τις εταιρείες που εμπιστεύονται την Ogilvy».

Η Οgilvy Greece έχει ήδη εντάξει το ΑΙ στην καθημερινότητά της, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε σημαντικά εργαλεία για όλους τους ανθρώπους της και έχοντας συστήσει ειδική ομάδα εντός του οργανισμού με στόχο να καθοδηγήσει το σύνολο της εταιρείας στο ταξίδι του ΑΙ μετασχηματισμού.  

Για περισσότερες πληροφορίες

Δήμητρα Στεφανοπούλου

Τηλ.: 210 66 60 425

E-mail: dimitra.stefanopoulou@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1336 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 9 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Health, Branded Entertainment, Social, Performance Marketing, CRM & Data.    

We inspire brands and people to impact the world.” Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET.” Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.