Feed

Feed

News

Ogilvy x Dove: Διπλή διάκριση στα Global Influencer Marketing Awards 2024

19/07/2024
Η καμπάνια Dear Influencers συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία σε εγχώρια και διεθνή βραβεία, με την...
Read More
News

H Ogilvy, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

11/07/2024
Με μία σαρωτική επικράτηση, κερδίζοντας τα 18 από τα 25 συνολικά βραβεία Effie που δόθηκαν χτες...
Read More
News

Ogilvy και COSMOTE μας δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου.

02/07/2024
Αθήνα, 02/07/24 – Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου. Κάποιον που να είναι εκεί από...
Read More
Insights

ΑΙ & the dawn of inspiration economy!

01/07/2024
Athens, 01/07/2024 - Ogilvy Greece held a private event on the transformative power of Artificial...
Read More
News

Προαγωγές στην Ogilvy!

28/06/2024
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την σκληρή δουλειά, τις επιδόσεις και την πρόοδό τους.
Read More
Insights

ΑΙ και η Αυγή της Οικονομίας της Έμπνευσης!

27/06/2024
Αθήνα, 27/06/2024 - Κλειστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ogilvy με θέμα τη μετασχηματιστική δύναμη της...
Read More
News

Μια «ειδική» καμπάνια από την Ogilvy και την Eurobank για τους μη… ειδικούς.

21/06/2024
Δεν είσαι ειδικός στα αεροσκάφη κι όμως πετάς. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Αθήνα, 21/06/...
Read More
News

Νέα καμπάνια από την Ogilvy για την Eurobank.

20/06/2024
Μία επικοινωνία που δείχνει πως η εμπειρία όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά φαίνεται στις σωστές επιλογές...
Read More
News

Στην Ogilvy PR η Nestlé Purina® PetCare

20/06/2024
Αθήνα, 20/06/2024 - Στην Οgilvy PR ανέθεσε, μετά από spec, η Nestlé Purina® PetCare τον σχεδιασμό...
Read More

Μία TikTok σειρά για την Eurobank από την Ogilvy!

Wednesday 17 January, 2024
by Nikolaos Tsakonas

Η Eurobank γίνεται η πρώτη ελληνική τράπεζα στο TikTok, με μία νέα σειρά από την Ogilvy!

Αθήνα, 17/01/2024 – Ένα μεγάλο δράμα ζει ο μικρός Μιχάλης, στη νέα καμπάνια της Ogilvy για την Eurobank και το πρόγραμμα «Μπροστά για την Παιδεία». Ο μεγάλος του αδερφός γύρισε ξανά σπίτι μετά τις σπουδές και του πήρε το μισό δωμάτιο μέχρι να βρει μία θέση εργασίας. Στη σειρά «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού», ακολουθούμε τις περιπέτειες του Μιχάλη που μας δείχνει τις δύσκολες (για εκείνον) αλλά και διασκεδαστικές (για εμάς) στιγμές που ζει στο δωμάτιο μαζί με τον αδερφό του.

Ευτυχώς, υπάρχει ελπίδα όταν ο μεγάλος αδερφός μπαίνει στο πρόγραμμα «Μπροστά για την Παιδεία», που στηρίζει τους νέους με επαγγελματικό μεταπτυχιακό, πρακτική άσκηση και προετοιμασία για την αγορά εργασίας.  Μιλώντας πρώτα στη γενιά στην οποία απευθύνεται το πρόγραμμα, η σειρά «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού», ξεκίνησε με επεισόδια που εντοπίζουν το Gen Z στο TikTok, το βασικό δηλαδή μέρος όπου καταναλώνει περιεχόμενο. Στη συνέχεια η ιστορία του Μιχάλη εξελίσσεται στην τηλεόραση, σε outdoor και στο ραδιόφωνο δημιουργώντας μια πρωτοποριακή 360 καμπάνια.   

@eurobank_group «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού - E01 Έχει πτυχίο στο να με εκνευρίζει» Μία νέα σειρά της Eurobank για τη στήριξη των νέων με το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία. Ο μεγάλος αδερφός γύρισε. Πήρε το μισό δωμάτιο από τον μικρό αδερφό. Μπήκε σε μεταπτυχιακό. Τι θα γίνει, θα φύγει ποτέ; Δες όλα τα επεισόδια της σειράς στο κανάλι μας και μάθε. #EisaiEtoimos #EisaiMprosta #Eurobank #MprostaGiaTinPaideia original sound - Eurobank
@eurobank_group «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού - E02 Δώσμου πίσω το λάπτοπ» Μία νέα σειρά της Eurobank για τη στήριξη των νέων με το πρόγραμμα Μπροστά την Παιδεία. O μεγάλος αδερφός επέστρεψε. Πήρε το μισό δωμάτιο ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ. Ο μικρός τα θέλει πίσω. Πού θα πάει η κατάσταση, πώς θα βοηθήσουν τα online courses τον μεγάλο αδερφό να βρει δουλειά να φύγει; Δες όλα τα επεισόδια της σειράς στο κανάλι μας και μάθε. #EisaiEtoimos #EisaiMprosta #Eurobank #MprostaGiaTinPaideia original sound - Eurobank

Μία υπέρβαση περιεχομένου λοιπόν από μια τράπεζα, που έγινε πραγματικότητα με την παραγωγή της σειράς από την Foss Productions με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη που μαζί με την ομάδα της Ogilvy και της Eurobank αλλά και φυσικά τον ταλαντούχο μικρό Μιχάλη, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον απαιτητικό τρόπο γυρισμάτων σε ένα νέο τεχνικό format, και να φέρουν ζωή σε μια διασκεδαστική ιστορία που σε κάνει να θες να δεις αν θα καταφέρει να διώξ… ε, να βοηθήσει τον μεγάλο του αδερφό να βρει δουλειά!

Ακολουθήστε την Eurobank στο TikTok εδώ για να μην χάνετε επεισόδιο από τη σειρά «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού» και δείτε το τηλεοπτικό σποτ παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1276 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world.” Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET.” Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.