Feed

Feed

News

Η οικογένεια της Ogilvy μεγαλώνει!

26/02/2021
Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας στην οικογένεια της Ogilvy . Ευχόμαστε...
Read More
News

Στην Ogilvy η Polyeco

08/02/2021
Για χάραξη στρατηγικής επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, stakeholders relations και υλοποίηση δράσεων...
Read More
News

Ogilvy Greece & AQ Strategy form a strategic partnership focusing on Tourism

21/01/2021
A unique, innovative network of services is created for the development of business activity in...
Read More
News

Στρατηγική συμμαχία Ogilvy και AQ Strategy, για τον Τουρισμό.

21/01/2021
Δημιουργείται ένα μοναδικό, καινοτόμο πλέγμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής...
Read More
Insights

Why the collection of 1st party data should be the highest priority for brands in 2021

18/01/2021
Google’s deadline to block third-party cookies in Chrome web browsers in 2022 — Chrome commands 70...
Read More
Video

Νέο τηλεοπτικό σποτ για τα 160 χρόνια Υγείας Παυλίδη, από την Ogilvy.

11/01/2021
Με μια αναδρομή στην Ελλάδα των περασμένων δεκαετιών και στη σχέση των Ελλήνων με μια σοκολάτα που...
Read More
Video

Η μαγεία των γιορτών «ζωντανεύει» στο κτήριο της Samsung Electronics Hellas

11/01/2021
Ogilvy & Samsung εξέπληξαν ευχάριστα τον κόσμο, με ένα γιορτινό 3D Projection Mapping Αθήνα 31/...
Read More
Video

BYE BYE 2020 – Νέα επικοινωνία της Ogilvy για τον ΓΕΡΜΑΝΟ

21/12/2020
Αθήνα 21/12/2020 – Η Ogilvy και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποχαιρετούν μία χρονιά που θα γραφτεί στην ιστορία με...
Read More
Video

H COSMOTE κάνει τα φετινά Χριστούγεννα το ίδιο μαγικά, στη νέα καμπάνια από την Ogilvy.

21/12/2020
Αθήνα 21/12/20 – Από τα μέτρα του Covid-19 δεν εξαιρείται κανείς, ούτε ο ίδιος ο Άη Βασίλης. Όταν...
Read More

Στρατηγική συμμαχία Ogilvy και AQ Strategy, για τον Τουρισμό.

Thursday 21 January, 2021
by Nikolaos Tsakonas

Δημιουργείται ένα μοναδικό, καινοτόμο πλέγμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον Τουρισμό.

Αθήνα 21/1/21 – H Ogilvy και η AQ Strategy ξεκινούν το 2021 με μια δυναμική και ευρείας εμβέλειας στρατηγική συμμαχία. Το πλέγμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που δημιουργείται από τη συνένωση δυνάμεων, είναι μοναδικό στην αγορά του Τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συνεργασίας είναι το Integrated Growth Model. Η ολιστική προσέγγιση δηλαδή στο business, τη στρατηγική και το marketing επιχειρήσεων και Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Φιλοξενίας, του Τουρισμού και της Οικονομίας των Εμπειριών, μέσω της ανάλυσης data και global insights. Οι πολλαπλές λύσεις εκτείνονται σε τομείς όπως η συμβουλευτική σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και στόχευσης, στελέχωσης, οργανωτικής διάρθρωσης, σε συνδυασμό με τη χάραξη στρατηγικής και την εφαρμογή της σε επίπεδο διαφήμισης και marketing, την εις βάθος έρευνα και την ανάλυση δεδομένων για τη χάραξη digital στρατηγικής σε στοχευμένα κοινά. Για την επίτευξη των στόχων κάθε ξεχωριστού project και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ο μοχλός ανάπτυξης είναι η εξατομίκευση των υπηρεσιών.

Η Ogilvy αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο πολυβραβευμένη διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα, μέλος του κορυφαίου παγκόσμιου δικτύου με γραφεία σε περισσότερες από 80 αγορές, ενώ η AQ Strategy έχει εξειδικευμένη εμπειρία 30 ετών στους ευρύτερους τομείς του Τουρισμού και ένα εξαιρετικό δίκτυο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κ. Θεόδωρος Κοτιώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ogilvy στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη συνεργασία σημειώνει ότι: «Η χρονική στιγμή για τη συνεργασία με την AQ Strategy είναι ιδανική. H επόμενη ημέρα μετά την πανδημία επιφυλάσσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε άμεσα. Η απόφασή μας να μπούμε δυναμικά και να αναπτύξουμε τεχνογνωσία στον Τουρισμό είναι κομβικής σημασίας, αξιοποιώντας την εμπειρία του δικτύου της Ogilvy και της WPP. Επιθυμούμε μέσω της συνεργασίας μας, να είμαστε πρωτοπόροι στην αλλαγή που προδιαγράφεται για τον Τουρισμό και να συμβάλουμε, μέσω της εξειδίκευσής μας, στην άνοδο του κλάδου στη χώρα μας και διεθνώς».  

Ο κ. Γιάννης Τσάκαλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AQ Strategy επισημαίνει: «Σε αυτή τη συγκυρία, αντιλαμβανόμαστε ότι επιχειρήσεις και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, οφείλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα τα οποία θα καθορίσουν την ανάκαμψή τους. Η σύμπραξη με την Ogilvy είναι ‘η ισχύς εν τη ενώσει’ και διέπεται από ουσία και αποτελεσματικότητα, με δράσεις μετρήσιμες, συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και με χρονοδιάγραμμα. Είναι μια πρωτοβουλία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη του Τουρισμού». 

Για περισσότερες πληροφορίες

Αρετή Μανιατάκου

E-mail: a.maniatakou@aqstrategy.com 

Αλεξάνδρα Σκοπετέα

Senior Account Manager PR & Influence, Ogilvy

Τηλ.: +210 66 60 407 | 6937307771

E-mail:  alexandra.scopetea@ogilvy.com

 

Σχετικά με την Ogilvy

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με 44 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι ο πιο σημαντικός και πολυβραβευμένος οργανισμός επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό.

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement & Digital, PR & Influence, Activation & Shopper Marketing, Performance Marketing, Talent, Sports & Content Management και Branded Entertainment.

“We make brands matter”. Αυτό είναι το όραμα και ο σκοπός της εταιρείας και η Ogilvy ήταν πάντα γνωστή ως η εταιρεία επικοινωνίας που εμπιστεύονται περισσότερο τα brands.

“We Sell or Else”. Το πασίγνωστο απόφθεγμα του David Ogilvy ακολουθούν καθημερινά τα στελέχη της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

 

Σχετικά με την  AQ Strategy

Η AQ Strategy είναι εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού, καθώς και της Οικονομίας των Εμπειριών. Με βαθιά γνώση της παγκόσμιας αγοράς του τουρισμού, ταξιδιών και φιλοξενίας, με εξαιρετικό δίκτυο γνωριμιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορεί να βοηθήσει προορισμούς και επιχειρήσεις να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να εξελιχθούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Με καθαρή σκέψη, προσαρμοστικότητα και στρατηγικό προσανατολισμό μπορεί να αποδειχθεί ο απόλυτος συνεργάτης σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή προορισμό στην πορεία για ανάπτυξη, με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.

Επισκεφθείτε μας στο www.aqstrategy.com/   

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/aqstrategy/  

Twitter: https://twitter.com/AqStrategy

Linkedin: https://twitter.com/AqStrategy

Instagram: https://www.instagram.com/aq_strategy/