Feed

Feed

News

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας: Μήνυμα αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους της Ogilvy

28/07/2022
Αθήνα 28/07/2022 – Για 10η συνεχή φορά, η Ogilvy υπενθύμισε στους εργαζόμενους την αυξημένη σημασία...
Read More
Insights

MARKETING AS A GROWTH ACCELERATOR: Why Startups Need a Marketing Mindset

20/07/2022
Σε αντίθεση με την κοινή σοφία, ο σημαντικότερος λόγος που πολλές startups αποτυγχάνουν δεν είναι η...
Read More
News

“THE ARTPIT COLLECTION” - Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας από το Dove και την Ogilvy

15/07/2022
Στο σώμα δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία. Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά...
Read More
News

Η Ogilvy και πάλι Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

13/07/2022
Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η Ogilvy Greece ανακηρύχθηκε Agency of the Year στα Effie Awards Hellas...
Read More
News

Η Ogilvy κάνει «άλλη μια διαφήμιση» για το περιβάλλον.

05/07/2022
Για το νέο Green Fast Loan της Eurobank, κάναμε άλλη μια επικοινωνία… από αυτές που έχουμε...
Read More
Insights

Patient-Centric Marketing: Leveraging empathy and data to improve care

04/07/2022
Στην σημερινή πραγματικότητα, τα brands στον κλάδο της υγείας προσπαθούν να έχουν στο επίκεντρο τον...
Read More
News

#LiveAgain με τη Samsung Electronics Hellas στα μεγαλύτερα μουσικά events του καλοκαιριού!

30/06/2022
Ogilvy & Samsung Electronics Hellas γιορτάζουν την επιστροφή των lives με digital ενέργειες,...
Read More
News

Ό,τι θες να ξέρεις για τη νέα καμπάνια της Ogilvy για τo COSMOTE Business!

28/06/2022
Για όσους δεν ξέρουν από τεχνολογία, αλλά θέλουν να την έχουν! Αθήνα, 28/06/2022 - Υπάρχει πολύς...
Read More
News

Η Ogilvy Greece κερδίζει Gold στο Glass, στα Cannes Lions 2022

26/06/2022
Η καμπάνια της Lacta "Μη με αφήσεις ποτέ" που δημιούργησε η Ogilvy Greece με θέμα τις...
Read More

#LiveAgain με τη Samsung Electronics Hellas στα μεγαλύτερα μουσικά events του καλοκαιριού!

Thursday 30 June, 2022
by Nikolaos Tsakonas

Ogilvy & Samsung Electronics Hellas γιορτάζουν την επιστροφή των lives με digital ενέργειες, διαγωνισμούς και BTL activations στα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ της Ελλάδας!    

Αθήνα 30/06/22 – Μετά από δύο χρόνια, τα live και οι συναυλίες που τόσο μας έλειψαν, επέστρεψαν και η Samsung δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής!   

Έτσι, δημιουργήσαμε το #LiveAgain, μία άκρως νεανική καμπάνια, που περιλάμβανε TikTok διαγωνισμούς με giveaway εισιτηρίων για τα μουσικά φεστιβάλ Primer, Release & Colourday, ένα TikΤοκ Hashtag challenge, την ανάπτυξη ενός TikTok branded effect, αλλά και engaging activations στους χώρους των φεστιβάλ.

Για την επικοινωνία των online δράσεων επιστρατεύτηκαν μερικοί από τους πιο επιδραστικούς influencers του Tik-Tok, οι οποίοι κάλεσαν τους followers τους σε διάδραση μέσα από fun και engaging content.

Στο πλαίσιο του Colourday Festival, μάλιστα, προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας το δικό μας ξεχωριστό Samsung branded effect στο Tik-Tok, ένα φίλτρο με τα χρώματα του Colourday, και παροτρύναμε τους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν στα δικά τους βίντεο, γεμίζοντας τα πρόσωπά τους με χρώμα.

Για όσους παρακολούθησαν τα φεστιβάλ από κοντά, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα πρωτότυπα και διαδραστικά περίπτερα που προσκαλούν τον κόσμο να βιώσει τη μοναδική εμπειρία Samsung Galaxy μέσα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά των smartphone της Samsung.     

Πιο συγκεκριμένα, στο Samsung Booth του Release Athens Festival και του Primer Festival, το κοινό έχει την ευκαιρία να γράψει τις δικές του αφιερώσεις με τη γραφίδα S Pen στο Galaxy S22 Ultra και να τις δει να προβάλλονται σε μία μεγάλη, Samsung οθόνη για να διαβαστούν από όλους. 

Ακόμη, στο Samsung Booth του Colourday Festival, κατασκευάσαμε μία κούνια 3 ατόμων για να διασκεδάσουν οι επισκέπτες, βγάζοντας ταυτόχρονα slow motion video με τις κάμερες υψηλών δυνατοτήτων των Samsung Galaxy κινητών αλλά και με πολύ... χρώμα!    

To #LiveAgainChallenge της Samsung έρχεται!

Φυσικά, δεν σταματάμε εκεί. Γιατί από την 1η Ιουλίου ξεκινάει το δικό μας #LiveAgainChallenge στο TikTok. Γνωστοί και αγαπημένοι celebrities δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή των lives μέσα από TikTok βίντεο στα δικά τους κανάλια αλλά και στο επίσημο κανάλι της Samsung και καλούν τους followers να κάνουν duet μαζί τους, να δείξουν κι αυτοί τον ενθουσιασμό τους με όποιον τρόπο τους εκφράζει.

Με μία φρέσκια, λοιπόν, digital και BTL καμπάνια που ταιριάζει στη φιλοσοφία του brand, αναδεικνύει τον νεανικό του χαρακτήρα αλλά και την τεχνολογική του υπεροχή, καταφέραμε να συνδέσουμε με επιτυχία το όνομα της Samsung με την επιστροφή των lives και των μουσικών φεστιβάλ που τόσο έλειψαν από τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.   

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1275 Βραβείων Ermis και 51 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 4 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α.     

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world”. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET”. Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.