Feed

Feed

News

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας: Μήνυμα αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους της Ogilvy

28/07/2022
Αθήνα 28/07/2022 – Για 10η συνεχή φορά, η Ogilvy υπενθύμισε στους εργαζόμενους την αυξημένη σημασία...
Read More
Insights

MARKETING AS A GROWTH ACCELERATOR: Why Startups Need a Marketing Mindset

20/07/2022
Σε αντίθεση με την κοινή σοφία, ο σημαντικότερος λόγος που πολλές startups αποτυγχάνουν δεν είναι η...
Read More
News

“THE ARTPIT COLLECTION” - Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας από το Dove και την Ogilvy

15/07/2022
Στο σώμα δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία. Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά...
Read More
News

Η Ogilvy και πάλι Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

13/07/2022
Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η Ogilvy Greece ανακηρύχθηκε Agency of the Year στα Effie Awards Hellas...
Read More
News

Η Ogilvy κάνει «άλλη μια διαφήμιση» για το περιβάλλον.

05/07/2022
Για το νέο Green Fast Loan της Eurobank, κάναμε άλλη μια επικοινωνία… από αυτές που έχουμε...
Read More
Insights

Patient-Centric Marketing: Leveraging empathy and data to improve care

04/07/2022
Στην σημερινή πραγματικότητα, τα brands στον κλάδο της υγείας προσπαθούν να έχουν στο επίκεντρο τον...
Read More
News

#LiveAgain με τη Samsung Electronics Hellas στα μεγαλύτερα μουσικά events του καλοκαιριού!

30/06/2022
Ogilvy & Samsung Electronics Hellas γιορτάζουν την επιστροφή των lives με digital ενέργειες,...
Read More
News

Ό,τι θες να ξέρεις για τη νέα καμπάνια της Ogilvy για τo COSMOTE Business!

28/06/2022
Για όσους δεν ξέρουν από τεχνολογία, αλλά θέλουν να την έχουν! Αθήνα, 28/06/2022 - Υπάρχει πολύς...
Read More
News

Η Ogilvy Greece κερδίζει Gold στο Glass, στα Cannes Lions 2022

26/06/2022
Η καμπάνια της Lacta "Μη με αφήσεις ποτέ" που δημιούργησε η Ogilvy Greece με θέμα τις...
Read More

Η Ogilvy και πάλι Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

Wednesday 13 July, 2022
by Nikolaos Tsakonas

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η Ogilvy Greece ανακηρύχθηκε Agency of the Year στα Effie Awards Hellas 2022, κερδίζοντας το Grand Effie για την καμπάνια της Lacta, “Μη με αφήσεις ποτέ" αλλά και 4 Gold, 5 Silver, και 2 Bronze για πελάτες όπως η COSMOTE, η Nestlé, η Toyota, η Eurobank και η IKEA. 

 

Επίσης η Lacta ανακυρήχθηκε Brand of the Year, ενώ η Mondelēz International, βραβεύτηκε ως Marketer of the Year.

Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια της Lacta με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, που κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα της χώρας, αλλά και να αυξήσει τις κλήσεις για βοήθεια 8 φορές περισσότερο, βραβεύτηκε με δύο χρυσά Effie στις κατηγορίες "Social Good - Brands" και "Branded Content & Entertainment", κερδίζοντας και το Grand Effie.

Η καμπάνια της Toyota "Online Reservation," που κατάφερε με κλειστές τις αντιπροσωπείες, εν μέσω lockdown, να μεταφέρει την εμπειρία ψηφιακά με υπερδιπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με τον αρχικό στόχο, πήρε 1 Gold στην κατηγορία "Digital / Performance Marketing" και 1 Silver στην κατηγορία "Business / Product / Service Innovation".

Η καμπάνια του Nescafé "Κάνε το καλοκαίρι σου να μετράει", με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιανό, πήρε 1 Gold στην κατηγορία "Μη Αλκοολούχα Ποτά", αφού κατάφερε σε μια φθίνουσα πορεία της αγοράς να αυξήσει κατά 14% τις πωλήσεις και να σημειώσει το υψηλότερο penetration του τελευταίου χρόνου. 

Η καμπάνια για το What's Up της COSMOTE, με τίτλο "2 minutes of fame" βραβεύτηκε με 2 Silver Effie στις κατηγορίες "Media Idea" και "Audience / Youth Marketing". Η ενέργεια έδωσε τον τηλεοπτικό χρόνο του brand σε νέους ανθρώπους και ομάδες που παρουσίασαν τα καινοτόμα και κοινοφελή projects τους στο κοινό, σημειώνοντας το υψηλότερο affinity για το brand τα τελευταία χρόνια.

Η σειρά online ντοκιμαντέρ για την COSMOTE με τίτλο "Πώς το 5G θα αλλάξει τον κόσμο", που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, αναδεικύνοντας τον ρόλο της COSMOTE ως leader της κατηγορίας και αυξάνοντας κατά 20% το brand favorability, κέρδισε 1 Silver στην κατηγορία "Branded Content & Entertainment".

Η ενέργεια "Smart POS στο κινητό σου" για την Eurobank, βραβεύτηκε με 1 Silver Effie στην κατηγορία "Audience / Business to Business", αφού πέτυχε να φέρει 50% νέες επιχειρήσεις στην κατηγορία των POS.

Η καμπάνια του BOX της COSMOTE με τίτλο "Το delivery που πάντα κερδίζεις" απέσπασε 1 Bronze Effie στην κατηγορία "Λιανεμπόριο / Ηλεκτρονικά Καταστήματα", αφού κατάφερε μέσα σε μόνο 6 μήνες να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά του brand και να ξεπεράσει τους εμπορικούς στόχους του.

Τέλος, η διεθνώς γνωστή καμπάνια της IKEA "Bernie Sanders - Get the look," πήρε 1 Bronze Effie στην κατηγορία "Business Achievement / Low Budget" αφού με σχεδόν μηδενικό budget κατάφερε να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, αποφέροντας $800.000 σε media value.

Ο Πάνος Σαμπράκος, Chief Creative Officer της Ogilvy, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε περήφανοι που για ακόμη μια φορά καταφέραμε να πάρουμε τα περισσότερα και τα σημαντικότερα βραβεία στα Effie Awards. Η επίδοση αυτή δεν είναι αυτονόητη. Είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας όλων των τμημάτων της εταιρίας μας και της στενής συνεργασίας με τους πελάτες μας, τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ταλαντούχες ομάδες μας, για τη στρατηγική, τις ιδέες και τις εκτελέσεις που έφεραν τόσο σπουδαία αποτελέσματα."

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1275 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 4 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α.

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world”. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET”. Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.