Feed

Feed

News

Νέα 360ο καμπάνια για την Eurobank από την Ogilvy.

07/12/2022
Υποστηρίζοντας μεγάλα έργα σε όλους τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας, στηρίζουμε κάθε μπροστά!...
Read More
News

Η AB Plus μας συστήνεται ξανά, με τη βοήθεια της Ogilvy.

07/12/2022
Το loyalty πρόγραμμα μπαίνει σε μια νέα, digital εποχή και ο κόσμος κερδίζει περισσότερο, μέσα από...
Read More
News

Χρυσή νικήτρια στα Effie Europe η Ogilvy Greece με τη Lacta

01/12/2022
Ένα Gold και ένα Silver στα Effie Awards Europe , τα μεγαλύτερα βραβεία αποτελεσματικότητας στην...
Read More
Insights

Ogilvy Influence Offering

30/11/2022
Η Ogilvy παρουσιάζει την στρατηγική της προσέγγιση στο Influencer Marketing 01/12/2022 - Με 45...
Read More
News

Μην τρομάζετε! Είναι απλά η νέα επικοινωνία της Ogilvy για την Black Friday του ΓΕΡΜΑΝΟΥ!

24/11/2022
Τι τρομερό μπορεί να συμβεί στους καταναλωτές την Black Friday; Μα, να χάσουν τις ευκαιρίες του...
Read More
News

H Ogilvy και η AEGEAN δίπλα στους δρομείς… παντός είδους!

18/11/2022
Αθήνα 18/11/22 - Η AEGEAN ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας υποστήριξε και...
Read More
News

Το What’s Up προσκαλεί τους φοιτητές να γίνουν πολίτες της WHATSUPIA, μιας χώρας γεμάτης δωρεάν data.

16/11/2022
Νέα 360 ο καμπάνια από την Ogilvy. Αθήνα 16/11/202 2 - Όχι απλώς μια νέα είδηση, αλλά μια νέα «χώρα...
Read More
News

Η νέα επικοινωνία της Ogilvy για τo PENNSAID, των εταιριών ΒΙΑΝ & ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλου, είναι on air!

07/11/2022
Αθήνα 26/10/2022 - Η νέα καμπάνια της Ogilvy για το PENNSAID είναι στον αέρα και μας δείχνει πώς...
Read More
News

Η AB Plus μας συστήνεται ξανά, με τη βοήθεια της ΟGILVY.

31/10/2022
Το loyalty πρόγραμμα μπαίνει σε μια νέα, digital εποχή και ο κόσμος κερδίζει περισσότερο, μέσα από...
Read More
Insights

All about TikTok: Ο απαραίτητος οδηγός για τα brands από την Ogilvy

27/10/2022
Το TikTok μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ταράξει τα νερά στον κόσμο των social...
Read More

Η Ogilvy είναι Performance Agency of the Year | 50+ employees στα PEAK Awards 2022 για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Thursday 6 October, 2022
by Nikolaos Tsakonas

Αθήνα 6/10/2022 - Η Ogilvy αναδείχτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά “Perfromance Agency of the Year | 50+ employees” στα PEAK Awards ’22, powered by Google, κερδίζοντας συνολικά 35 βραβεία για πελάτες όπως η IKEA, η Eurobank, η AEGEAN, η Toyota Hellas, η ZeniΘ, η Autohellas Hertz και η COSMOTE (σε συνεργασία με τη Mindshare). Συνολικά 1 Platinum, 7 gold, 9 silver και 18 bronze!

Τα PEAK Awards (www.peakawards.gr), είναι τα πιο αναγνωρισμένα και σημαντικά βραβεία  στον κλάδο του Performance Marketing. Powered by Google, για 6η συνεχόμενη χρονιά βραβεύουν και αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές performance καμπάνιες. Στη φετινή διοργάνωση, τα PEAK Awards επέστρεψαν με ανανεωμένες κατηγορίες, ενώ οι υποψηφιότητες που υπεβλήθησαν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά, έχοντας συνολικά διπλάσιο αριθμό από πέρυσι!

Η IKEA ανακηρύχτηκε επίσης "Brand of the Year", χάρις στο Platinum Award που πήρε για την κατηγορία ‘Best Use of Video for Performance Purposes’ για την καμπάνια Sustainability, και στα συνολικά 10 βραβεία που απέσπασε για τις καμπάνιες Sustainability, Νέο Κατάστημα στο The Mall Athens, Live Shopping και στην κατηγορία Modern Search. Συνολικά 4 Gold, 2 Silver, 4 Bronze. Στο Platinum Award βραβεύεται η καμπάνια που συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των νικητών σε κάθε ενότητα.

Η Toyota Hellas με την καμπάνια “Omnichannel experience”, αξιοποιώντας τα 1st party data και διασυνδέοντας τις META - Salesforce/CRM πλατφορμες, προχώρησε σε lead generation και ενίσχυση της omnichannel στρατηγικής της, απέσπασε 1 Gold και 2 silver, ενώ βραβεύτηκε και η υποψηφιότητα για τη μεθοδολογία του Competition Analysis & Share of Search.

Η Eurobank απέσπασε 5 βραβεία – 1 Gold, 1 Silver και 3 Bronze, στις κατηγορίες Best in Small Budget, Best Performance in Finance & Insurance, Best in CSR & Sustainability, Best Omnichannel Campaign  (including non-Digital) και Best Lead Generation Campaign αντιστοίχως.

Η AEGEAN έλαβε 6 βραβεία στις πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες Best Digital Multi-Channel Campaign, Best Omnichannel Campaign, Best Use of Data, Best International Campaign και Best Performance in Travel & Tourism. 

Η COSMOTE, που οι υποψηφιότητες υπεβλήθησαν μαζί με τη Mindshare, πήρε 1 Gold για το Box, 1 Silver για το My COSMOTE App και 1 Bronze για το What’s Up. Επίσης, 2 Bronze βραβεία απέσπασε και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στις πολύ σημαντικές και ανταγωνιστικές κατηγορίες Best in Data, Best in Digital Multi-Channel, Best in Omni-channel, Best Lead Generation, Best Use of Video, Best in Apps και στην πρωτοεμφανιζόμενη Best in Small Budget, η Ogilvy απέσπασε στην κάθε κατηγορία 3 βραβεία, με 1 Gold σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Η Έρη Δημητροπούλου, Head of Performance Marketing στην Ogilvy, δήλωσε: "Είµαστε ιδιαίτερα χαρούµενοι για όλες αυτές τις σηµαντικές διακρίσεις. Το να βγαίνεις 2η φορά Agency of the Year ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε τόσες εταιρείες, καθώς και σε τόσο σπουδαίες καμπάνιες, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Ειδικά φέτος που ο αριθμός των υποψηφιοτήτων ήταν διπλάσιος. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε impactful και efficient καμπάνιες συνδυάζοντας το creativitiy, το content, με το σωστό media context, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και data. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα Performance της Ogilvy για την καταπληκτική δουλειά και αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που φέρνει, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας όλων των τμημάτων της εταιρίας."

Αναλυτικά τα βραβεία παρακάτω:

 • PLATINUM στο Best Use of Video for Performance Purposes για την IKEA: Πώς η IKEA αξιοποίησε τις δυνατότητες του video advertising, πετυχαίνοντας στο YouTube ROAS >1.800%!
 • GOLD στο Best Use of Data για την Toyota Hellas: Toyota Omnichannel experience: αξιοπoίηση των 1st party data στη performance στρατηγική!
 • GOLD στο Best in Other - Home & Garden για την IKEA: Η πρώτη Sustainability καμπάνια της IKEA αύξησε το online revenue +49%!
 • GOLD στο Best Digital Multi-Channel Campaign για την IKEA: Πώς μια full funnel καμπάνια της IKEA αύξησε το online revenue +49%!
 • GOLD στο Best Small Budget Campaign για την Eurobank: Eurobank Smart POS: Χαμηλό Budget, Υψηλά αποτελέσματα!
 • GOLD στο Best Small Budget Campaign για την ΙΚΕΑ: Η ΙΚΕΑ συστήνει στην ελληνική αγορά την νέα  “Live Shopping” εμπειρία
 • GOLD στο Best Use of Video for Performance Purposes για την IKEA: Πώς η IKEA αξιοποίησε τις δυνατότητες του video advertising, πετυχαίνοντας στο YouTube ROAS >1.800%!
 • GOLD στο Best Apps Campaign για την COSMOTE - BOX: BOX Campaigns: Stay Close to find rewards
 • SILVER στο Best International Campaign για την AEGEAN: Η AEGEAN αξιοποιεί αποτελεσματκά τα πρωτογενή, 1st party δεδομένα της μεγιστοποιώντας την απόδοσή της!
 • SILVER στο Most Innovative Campaign για την IKEA: Η ΙΚΕΑ μετατρέπει ένα awareness κανάλι επικοινωνίας σε top κανάλι πωλήσεων, πετυχαίνοντας στο YouTube ROAS >1.800%
 • SILVER στο Best Use of Data για την AEGEAN: Η AEGEAN αξιοποιεί αποτελεσματκά τα πρωτογενή, 1st party δεδομένα της μεγιστοποιώντας την απόδοσή της!
 • SILVER στο Best Performance in Auto, Moto & Parts για την Toyota Hellas: Toyota Omnichannel experience: αξιοπoiηση των 1st party data στη performance στρατηγική!
 • SILVER στο Best Performance in Finance & Insurance για την Eurobank: Smart POS από τη EUROBANK. Τόσο smart δεν το περίμενες!
 • SILVER στο Best Digital Multi-Channel Campaign για την AEGEAN: Η AEGEAN απογειώνει τα έσοδά της πετώντας ψηλότερα από τους περιορισμούς της πανδημίας!
 • SILVER στο Best Omnichannel Campaign (including non-Digital) για την IKEA: Νέας γενιάς κατάστημα IKEA στο The Mall Athens
 • SILVER στο Best Lead Generation Campaign για την Toyota Hellas: Toyota Omnichannel experience: αξιοπoίηση των 1st party data στη performance στρατηγική!
 • SILVER στο Best Apps Campaign για την COSMOTE – My COSMOTE App: My COSMOTE App Best App Campaign
 • BRONZE στο Best International Campaign για την AEGEAN: Η AEGEAN απογειώνει τα έσοδά της πετώντας ψηλότερα από τους περιορισμούς της πανδημίας!
 • BRONZE στο Most Innovative Campaign για τον ΓΕΡΜΑΝΟ: Black Friday -Accelerating results with shoppable YouΤube
 • BRONZE στο Most Innovative Campaign για την ΙΚΕΑ: Νέας γενιάς κατάστημα IKEA στο The Mall Athens
 • BRONZE στο Best Use of Technology για την ΙΚΕΑ: Η ΙΚΕΑ μετατρέπει ένα awareness κανάλι επικοινωνίας σε top κανάλι πωλήσεων, πετυχαίνοντας στο YouTube ROAS >1.800%
 • BRONZE στο Best Use of Data για την Toyota Hellas: Πώς η μεθοδολογία του Competition Analysis και Share of Search αύξησε το μερίδιο αγοράς της Toyota!
 • BRONZE στο Best Performance in Energy για την ZeniΘ: Πώς η καμπάνια Home Sweet Home απογείωσε το ρυθμό μεριδίου ανάπτυξης για τη ZeniΘ κατά 16% και αύξησε κατά 55% τα συμβόλαια νέων πελατών!
 • BRONZE στο Best Performance in Travel & Tourism για την AEGEAN: Η AEGEAN απογειώνει τα έσοδά της πετώντας ψηλότερα από τους περιορισμούς της πανδημίας!
 • BRONZE στο Best in Other - CSR & Sustainability για την Eurobank : Eurobank Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό - ΜΠΡΟΣΤΑ για την Οικογένεια!
 • BRONZE στο Best in Other - Renting & Leasing για την Autohellas Hertz: Αλλάζει η ζωή σου; Αλλάζει και το αυτοκίνητό σου!
 • BRONZE στο Best Omnichannel Campaign (including non-Digital) για την AEGEAN: AEGEAN & Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν απευθείας στην Ευρώπη!
 • BRONZE στο Best Omnichannel Campaign (including non-Digital) για την Eurobank: Eurobank Rebranding: Είμαστε όλοι πρωτοπόροι, γιατί οι καθημερινές μας επιλογές, μας πηγαίνουν όλους μπροστά!
 • BRONZE στο Best Modern Search Campaign για την IKEA: Η ΙΚΕΑ ακολουθεί τα Google best practices και μεγιστοποιεί την απόδοσή της στο Paid Search!
 • BRONZE στο Best Lead Generation Campaign για την Eurobank: Smart POS από τη Eurobank. Τόσο smart δεν το περίμενες!
 • BRONZE στο Best Lead Generation Campaign για την ZeniΘ: ZeniΘ Home Sweet Home: Αύξηση των συμβολαίων νέων πελατών κατά 55%!
 • BRONZE στο Best Small Budget για την ZeniΘ: Πώς η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο εκτόξευσε τα leads της ZeniΘ;
 • BRONZE στο Best Use of Video for Performance Purposes για τον ΓΕΡΜΑΝΟ: Black Friday -Accelerating results with shoppable YouΤube
 • BRONZE στο Best Media Efficiency Strategy για την IKEA: Η ΙΚΕΑ μετατρέπει ένα awareness κανάλι επικοινωνίας σε top κανάλι πωλήσεων, πετυχαίνοντας στο YouTube ROAS >1.800%!
 • BRONZE στο Best Apps Campaign για την COSMOTE – What’s Up: What's Up: Don’t be naughty, be nice!  

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece 

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1275 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 4 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world”. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET”. Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.