Feed

Feed

News

Ogilvy x Dove: Διπλή διάκριση στα Global Influencer Marketing Awards 2024

19/07/2024
Η καμπάνια Dear Influencers συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία σε εγχώρια και διεθνή βραβεία, με την...
Read More
News

H Ogilvy, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, Agency of the Year στα Effie Awards Hellas

11/07/2024
Με μία σαρωτική επικράτηση, κερδίζοντας τα 18 από τα 25 συνολικά βραβεία Effie που δόθηκαν χτες...
Read More
News

Ogilvy και COSMOTE μας δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου.

02/07/2024
Αθήνα, 02/07/24 – Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον σταθερά δίπλα σου. Κάποιον που να είναι εκεί από...
Read More
Insights

ΑΙ & the dawn of inspiration economy!

01/07/2024
Athens, 01/07/2024 - Ogilvy Greece held a private event on the transformative power of Artificial...
Read More
News

Προαγωγές στην Ogilvy!

28/06/2024
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την σκληρή δουλειά, τις επιδόσεις και την πρόοδό τους.
Read More
Insights

ΑΙ και η Αυγή της Οικονομίας της Έμπνευσης!

27/06/2024
Αθήνα, 27/06/2024 - Κλειστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ogilvy με θέμα τη μετασχηματιστική δύναμη της...
Read More
News

Μια «ειδική» καμπάνια από την Ogilvy και την Eurobank για τους μη… ειδικούς.

21/06/2024
Δεν είσαι ειδικός στα αεροσκάφη κι όμως πετάς. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Αθήνα, 21/06/...
Read More
News

Νέα καμπάνια από την Ogilvy για την Eurobank.

20/06/2024
Μία επικοινωνία που δείχνει πως η εμπειρία όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά φαίνεται στις σωστές επιλογές...
Read More
News

Στην Ogilvy PR η Nestlé Purina® PetCare

20/06/2024
Αθήνα, 20/06/2024 - Στην Οgilvy PR ανέθεσε, μετά από spec, η Nestlé Purina® PetCare τον σχεδιασμό...
Read More

Χάλκινο Λιοντάρι για το Stop Bullying στο Φεστιβάλ Διαφήμισης των Καννών

Monday 17 June, 2024
by Nikolaos Tsakonas

Κάννες, 17 Ιουνίου 2024 - Με Bronze Lion βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών, η μικρού μήκους ταινία “Stop Bullying” που δημιούργησε η Ogilvy Greece με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, για λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Η ταινία βραβεύτηκε στην ενότητα Health & Wellness Lions και συγκεκριμένα, στην κατηγορία Health Awareness & Advocacy για εκστρατείες που αποσκοπούν στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου πάνω σε θέματα Υγείας και Ευεξίας.

Τα Cannes Lions είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Φεστιβάλ Διαφήμισης στον κόσμο, όπου κάθε χρόνο βραβεύονται οι καλύτερες διαφημιστικές ενέργειες διεθνώς, όπως τις επιλέγουν επιτροπές κριτών από βραβευμένα στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών επικοινωνίας και marketing.

Η ταινία “Stop Bullying” που παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Απρίλιο, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, συζητήθηκε για μέρες στον Τύπο, ενώ στα Social Media έγινε από την πρώτη στιγμή viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 5 εκατομμύρια οργανικά views στο Instagram, στις δύο πρώτες μέρες προβολής της. Ακόμα πιο σημαντικό, μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες, συγκεντρώθηκαν πάνω από 140 καταγγελίες στο site stop-bullying.gov.gr.

Ο Πάνος Σαμπράκος, Chief Creative Officer στην Ogilvy Greece, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που μία δουλειά που κάναμε με αγάπη, για τα δικά μας παιδιά, κατάφερε, πέραν από το ελληνικό κοινό, να συγκινήσει και τη διεθνή επιτροπή του Φεστιβάλ και να μας χαρίσει ακόμα ένα λιοντάρι, το 9ο στην ιστορία μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στους συνεργάτες μας, στη Foss Productions, στον σκηνοθέτη μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και σε όλους τους συντελεστές, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Ωνάση για την υποστήριξή του, και φυσικά στον Υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερακκάκη, τον Υπουργό Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης, για τη συνεργασία που έφερε τέτοια αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Γιαννετάκη

Τηλ.: 210 66 60 300

E-mail: mina.giannetaki@ogilvy.com

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1336 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 9 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world.” Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET.” Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.