Feed

Feed

News

Η νέα καμπάνια της Ogilvy για την Anytime έχει πολύ δράμα.

31/05/2023
Η ασφάλισή σου, όχι. Αθήνα 31/5/23 – Η ασφάλιση, ενώ είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν πρέπει να...
Read More
News

Η νέα καμπάνια ΕΟΤ & AEGEAN από την Ogilvy μας προσκαλεί να κάνουμε Share όσα είναι Rare.

30/05/2023
Η Ελλάδα έχει πολλά ακόμα να μοιραστεί και η νέα καμπάνια που δημιούργησε η Ogilvy κάνει την αρχή...
Read More
News

H Ogilvy σε συνεργασία με την ZeniΘ και τον Παναθηναϊκό για μία επιτυχημένη καμπάνια Performance Marketing

16/05/2023
Η performance ομάδα της Ogilvy σχεδίασε για την ZeniΘ τη digital στρατηγική για τον μεγάλο...
Read More
News

Η νέα καμπάνια για το COSMOTE CHRONOS App είναι τόσο μπροστά που μας πάει πίσω, στο παρελθόν.

12/05/2023
Αθήνα 11/5/2023 - Όλοι μιλάνε για την τεχνητή νοημοσύνη και για το πόσα πολλά μπορεί να κάνει για...
Read More
News

Η καρδιά σου, στην καρδιά της νέας επικοινωνίας της Ogilvy, για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

08/05/2023
Μια 360 καμπάνια για την υγεία της καρδιάς που τα έχει όλα, από έναν χωρισμό μέχρι γόβες και ψητά...
Read More
News

Η Performance ομάδα της Ogilvy αναλαμβάνει την Search Engine Optimization (SEO) στρατηγική για την Autohellas Hertz

08/05/2023
Αθήνα, 8/5/2023 - Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν η Autohellas Hertz με την Ogilvy, με...
Read More
News

Eurobank Business Banking Τουρισμός 2023 με νέα Performance Marketing καμπάνια από την Ogilvy.

04/05/2023
Την Performance Marketing στρατηγική της νέας καμπάνιας για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός...
Read More
News

Η Ogilvy «σέρβιρε » τη νέα επικοινωνία της AEGEAN για το Economy Class menu της.

20/04/2023
Αθήνα 20/04/23 – Η AEGEAN , με το service της και τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει,...
Read More
News

Νέα επικοινωνία από την Ogilvy για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» για νέους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την Eurobank

04/04/2023
Αθήνα 4/4/23 - Η νέα καμπάνια της Ogilvy για το πρόγραμμα « Σπίτι μου » για νέους είναι στον αέρα...
Read More

H Lacta και η καμπάνια «Μη με αφήσεις ποτέ» στην 38η θέση της κατάταξης «WARC Effective 100» με τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες στον κόσμο

Wednesday 22 March, 2023
by Nikolaos Tsakonas

Αθήνα 22/03/2023 – Η «WARC Effective 100» κατέταξε την καμπάνια της Ogilvy Greece «Μη με αφήσεις ποτέ» για την Lacta, στη θέση #38 με τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες στον κόσμο. Η αναγνώριση αυτή προστίθεται στην επιτυχημένη καμπάνια, η οποία προκάλεσε έντονη δημόσια συζήτηση για την έμφυλη βία στην ελληνική κοινωνία και απέσπασε πολλά διεθνή και περιφερειακά βραβεία, όπως Gold Lion - Glass στα Cannes Lions 2022, Graphite Pencil στα D&AD Awards 2022, People's Voice Winner στα Webby Awards 2022, Grand Effie στα Effie Awards Hellas 2022, 2 Gold στα Effie Awards Hellas 2022, 2 Silver στα London International Awards 2022, Bronze στα London International Awards 2022, Gold στα Effie Awards Europe 2022 και Silver στα Effie Awards Europe 2022.

Η ταινία, που κυκλοφόρησε την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έγινε viral στο YouTube, αντικείμενο συζήτησης στα Social Media και παρουσιάστηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Σημαντική επίδραση της καμπάνιας αποτελεί το γεγονός ότι ο αριθμός κλήσεων για βοήθεια οκταπλασιάστηκε, σπάζοντας τον κύκλο της σιωπής σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Ogilvy βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας κατάταξης «WARC Effective 100», ως το πιο αποτελεσματικό διαφημιστικό δίκτυο. Αυτή η αναγνώριση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ανακήρυξής της, ως το πιο δημιουργικό διαφημιστικό δίκτυο στον κόσμο, «WARC Creative 100» για 3η συνεχόμενη χρονιά.   

Η Global CEO της Ogilvy, Devika Bulchandani, δήλωσε: «Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα και τη δύναμη που έχει να επηρεάσει την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Η κατάταξη στους δείκτες «WARC Creative 100» και «WARC Effective 100» είναι η απόδειξη του αντίκτυπου που δημιουργήσαμε πέρυσι με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές ομάδες και τους πελάτες μας που βρίσκονται πίσω από αυτές τις βραβευμένες καμπάνιες και κατέστησαν δυνατό αυτό το επίτευγμα».    

Η «WARC Effective 100» κατατάσσει τις πλέον βραβευμένες καμπάνιες στον κόσμο με κριτήριο την αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματα των βραβείων αποτελεσματικότητας λειτουργούν ως σημείο αναφοράς για την αριστεία στην αποτελεσματικότητα. Για την κατάταξη αξιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα διεθνών και περιφερειακών βραβείων και διαγωνισμών, όπως τα Effies, τα Cannes Lions, τα βραβεία αποτελεσματικότητας IPA και WARC, τα βραβεία Jay Chiat, APG Creative Strategy Awards, AME Awards και ARF David Ogilvy Awards.  Για τη μεθοδολογία της βράβευσης, δείτε περισσότερα εδώ.

Η πρόσφατη αυτή αναγνώριση έρχεται να ολοκληρώσει έναν εντυπωσιακό μήνα για το δίκτυο της Ogilvy. Το περιοδικό Fast Company συμπεριέλαβε, πρόσφατα, την Ogilvy στην εγνωσμένου κύρους λίστα του με τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για την αποτελεσματική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην προώθηση επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Τα βραβεία Drum αναγνώρισαν την Ogilvy ως το πιο δημιουργικό διαφημιστικό δίκτυο στον κόσμο και ανακήρυξαν την Liz Taylor, Global Chief Creative Officer της Ogilvy, ως την #1 Chief Creative Officer στον κόσμο, αποτελώντας την πρώτη γυναίκα που κατακτά την κορυφή αυτής της κατάταξης. Επιπλέον, η Ogilvy τιμήθηκε από το έγκυρο Μέσο Ad Age A-List

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Δήμητρα Στεφανοπούλου  

Τηλ.: 210 66 60 425  

E-mail: dimitra.stefanopoulou@ogilvy.com 

Website: www.ogilvy.gr

 

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece

Σχετικά με την Ogilvy  

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη εταιρεία επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Πέραν των 1275 Βραβείων Ermis και 63 Βραβείων Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 8 Cannes Lions, 2 Clio Awards, 1 One Show Pencil, 1 D&AD Pencil, 7 London International Awards, 2 Webby Awards, κ.α. 

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Experience, Public Relations, Activation & Shopper Marketing, Social & Performance Marketing, Health και Branded Entertainment.    

We inspire brands and people to impact the world”. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας και ο λόγος που τα brands διαχρονικά εμπιστεύονται την Ogilvy. Μέσα από τις συνεργασίες με τους πελάτες της, γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις προσδοκίες των ανθρώπων και της αξίας που παράγουν τα brands και οι εταιρείες, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στον πλανήτη, την κοινωνία και το business των πελατών της.      

Η Ogilvy υπάρχει “TO BE THE BEST CREATIVE PLATFORM AND PARTNER FOR GROWTH ON THE PLANET”. Αυτό ακολουθεί καθημερινά η ομάδα της Ogilvy, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ιδέες φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στους πελάτες και τα brands.