Feed

Feed

News

Μία ιστορία αγάπης «γεννήθηκε» από την Ogilvy και τα ΑΒ.

08/01/2026
Ή αλλιώς, μια καμπάνια που τα έχει όλα και κάτι παραπάνω. Αθήνα, 08/01/2026 - Λένε πως ο έρωτας...
Read More
News

Ogilvy PR & Foss Productions ενδυνάμωσαν τις ΜμΕ με το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Go Abroad

19/12/2025
Εκατοντάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έλαβαν πρακτικές...
Read More
News

Follow the sweet στο κέντρο της Αθήνας από την Ogilvy και το ΑΧΕ!

19/12/2025
Σε συνεργασία με το Overoll, το AXE κερνάει κρουασάν. Αρκεί να βρεις το πού! Αθήνα, 19/12/2025 – H...
Read More
News

Νέα καμπάνια οδικής ασφάλειας από την Ogilvy για το Υπουργείο Μεταφορών

18/12/2025
Με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση. Σε μια χώρα όπου τα τροχαία συνεχίζουν...
Read More
News

Ogilvy και ΑΒ φροντίζουν σε αυτές τις γιορτές, να είναι όλα εκεί για σένα.

04/12/2025
Αθήνα, 4/12/2025 – Ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι χρειάζεται πάντα μία γέμιση γαλοπούλας: κιμά, ρύζι...
Read More
Insights

Creatives + AI: Η Νέα Δημιουργική Ομάδα

03/12/2025
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τη χαρά να παρουσιάσω στο ADandPRLab του Παντείου Πανεπιστημίου πώς η...
Read More
News

Από τις Ιδέες στην Πράξη: Ogilvy και Humanity Greece Ενώνουν Δυνάμεις για Πραγματική Κοινωνική Προσφορά

01/12/2025
Αθήνα, 01/12/2025 – Η Ogilvy , στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ένωσε τις...
Read More
News

Η Toyota γίνεται “όχημα διαφυγής” από την έμφυλη βία, στη νέα καμπάνια από την Ogilvy.

20/11/2025
Αθήνα, 20/11/2025 - Η νέα καμπάνια της Toyota , μοιάζει με επικοινωνία της Ford. Γιατί, για την...
Read More
News

Οι νέες Lacta Wafer αλλάζουν τον κόσμο της γκοφρέτας, στη νέα καμπάνια από την Ogilvy.

17/11/2025
Η καμπάνια της Ogilvy για τις νέες Lacta Wafer μάς μεταφέρει σε έναν νέο κόσμο απόλαυσης, όπου η...
Read More
News

MSD Ελλάδος και Ogilvy καλούν το κοινό να θυμηθεί τι έχει ζήσει και να σκεφτεί ότι έχει να ζήσει ακόμα περισσότερα!

14/11/2025
Η νέα ενημερωτική καμπάνια τονίζει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης προτρέποντας...
Read More

Δύο υποψηφιότητες στα Webby Awards 2025 για την Ogilvy Greece και την καμπάνια “Stop Bullying”!

Tuesday 1 April, 2025
by Panos Sambrakos

Η καμπάνια του Υπουργείου Παιδείας, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, υποψήφια στις κατηγορίες Health & Wellness και Public Service στα “Όσκαρ του Internet”

Αθήνα, 1 Απριλίου 2025 – Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στην επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας “Stop Bullying” της Ogilvy Greece, η οποία είναι φέτος υποψήφια στα 29α ετήσια Webby Awards – την κορυφαία παγκόσμια διάκριση για το διαδίκτυο, που οι New York Times χαρακτηρίζουν ως “την υψηλότερη διάκριση του Internet”.

Συγκεκριμένα, η καμπάνια “Stop Bullying” διαγωνίζεται σε δύο κατηγορίες: Health, Wellness & Pharmaceutical (στην ενότητα Advertising, Media & PR) και Public Service & Activism (στην ενότητα Video & Film).

Μάλιστα, και στις δύο αυτές κατηγορίες, η ελληνική υποψηφιότητα βρίσκεται δίπλα σε παγκόσμιες καμπάνιες που έχουν ήδη τιμηθεί με Grand Prix στις Κάννες, όπως το “Michael CeraVe” και το “First Speech”.

Η ψηφοφορία για τα Webby People’s Voice Awards βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και το κοινό μπορεί να στηρίξει την ελληνική συμμετοχή έως και την Πέμπτη 17 Απριλίου 2025, μέσω της πλατφόρμας: vote.webbyawards.com
 

Η ταινία “Stop Bullying”, σε παραγωγή της Foss Productions και σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητροπούλου, δημιουργήθηκε από την Ogilvy Greece για λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση. Μέσα από μια καθηλωτική κινηματογραφική αφήγηση, θίγει ένα από τα σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας: τον σχολικό εκφοβισμό.

Η ταινία που προβλήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια οργανικά views στο Instagram μέσα στις πρώτες δύο ημέρες, ενώ οδήγησε σε πολλαπλασιασμό των καταγγελιών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας.

Ήδη, η καμπάνια έχει τιμηθεί σε δύο από τα κορυφαία φεστιβάλ διαφήμισης στον κόσμο, με Bronze Lion στα Cannes Lions 2024, στην κατηγορία Health Awareness & Advocacy και Bronze LIA Award στα London International Awards 2024, στην κατηγορία Health & Wellness – Craft για το casting της.

Τα Webby Awards απονέμονται από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (IADAS), η οποία απαρτίζεται από ηγετικές προσωπικότητες της παγκόσμιας τεχνολογίας, δημιουργικότητας και των media.

Φέτος, στα Webby υποβλήθηκαν σχεδόν 13.000 συμμετοχές από περισσότερες από 70 χώρες, με υποψήφιες καμπάνιες από μερικά από τα μεγαλύτερα δημιουργικά γραφεία του κόσμου.

Υποστηρίξτε την καμπάνια “Stop Bullying” εδώ:
Public Service & Activism
Health, Wellness & Pharmaceutical