1977 - 2017

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Η Bold γιορτάζει φέτος τα 40 επιτυχημένα χρόνια της (ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1977).

Από το ξεκίνημα εντυπωσίασε με τη δημιουργικότητα και την ποιότητα της δουλειάς της, ενώ έφερε άλλον αέρα στα Media και την Έρευνα.

Όλα αυτά την έκαναν Νο2 εταιρεία μέσα στα 4 πρώτα χρόνια.

Από το 1984 εντάχθηκε στο κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο της Ogilvy.

Η Bold Ogilvy είναι η πιο πολυβραβευμένη εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Εκτός από τα 60 περίπου βραβεία στα Φεστιβάλ ταινιών της α΄ δεκαετίας, είναι και η πρώτη στην ιστορία των ERMIS AWARDS (1989-2016), με 363 βραβεία (όσα η 2η και η 3η εταιρεία μαζί!) και έχει αναδειχθεί «Agency of the Year» τις χρονιές 2010, 2011-12, 2013 και 2016.

Παράλληλα, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις σε όλα τα μεγάλα Διεθνή Φεστιβάλ (CannesCLIONew YorkLondonEpicaDrumsEurobest κ.λπ.).

Από το 2002 έως και σήμερα, η Bold Ogilvy είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα.

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχει ιδρύσει πολλές θυγατρικές εταιρίες με εξειδικευμένο αντικείμενο (MindshareAsset OgilvyOgilvyOneOgilvyActionHogarth OgilvyFoss), προσφέροντας πια στους πελάτες της επικοινωνία 360ο.

Σήμερα η δραστηριότητά της επεκτείνεται στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Με πάντα γόνιμο κλίμα συνεργασίας με τους πελάτες, με άριστες συνθήκες για εργαζομένους και συνεργάτες, με αρχές την αξιοπρέπεια και το ήθος, με την εκτίμηση ανταγωνιστών και συναδέλφων, η Bold Ogilvy γιορτάζει τα 40 χρόνια της και συνεχίζει δυναμικά.

Συνεχίζει με ανήσυχο πνεύμα, υψηλή δημιουργικότητα και μεγάλες καινοτομίες, χαρακτηριστικά που διαχρονικά την ανέδειξαν ως thought leader της αγοράς.