News & Press

Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2017
ΤΕΖΑ - Η ζωή εδώ τελειώνει...!
Οι εξελιγμένες παγίδες ΤΕΖΑ για κατσαρίδες και μυρμήγκια θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι μια για πάντα. Τα αποτελέσματα θα φανούν αμέσως… και ίσως ακουστούν κιόλας! Αυτή είναι η βασική χιουμοριστική ιδέα του νέου τηλεοπτικού σποτ της Bold Ogilvy & Mather για το ΤΕΖΑ, σε παραγωγή της Foss Productions. Ένας άντρας που απολαμβάνει την ησυχία του σπιτιού του, αντιλαμβάνεται έναν περίεργο θόρυβο και τον ακολουθεί για να ανακαλύψει την προέλευσή του.
Τρίτη 23 Μαϊου, 2017
ANYTIME - Σεϊχέλες
Νέα επικοινωνία για την Anytime από τη Bold Ogilvy&Mather Αν δεν έχεις κάλυψη θραύσης κρυστάλλων… τότε μάλλον θα το μετανιώσεις! Αυτή την αλήθεια έρχεται να αποτυπώσει με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο η νέα διαφημιστική ταινία της Anytime. Γυρισμένη σε ένα μικρό τροπικό νησί στις Σεϋχέλλες, έχει για πρωταγωνιστή ένα ταλαιπωρημένο ναυαγό που ξαφνικά ανακαλύπτει ένα γυάλινο μπουκάλι στην άμμο: μια ανακάλυψη που του επιτρέπει να στείλει ένα μήνυμα προς τον έξω κόσμο και να σωθεί!
Τρίτη 14 Μαρτίου, 2017
BIO OIL #exoenamistiko
Η Bold Ogilvy & Mather έχει ένα μυστικό… Το #exoenamistiko, μια ενέργεια από την Bold Ogilvy & Mather, καλεί κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβει κάθε σταγόνα Bio-Oil και να τα αποκαλύψει στην καλύτερή της φίλη. Οι γυναίκες καλούνται να μπουν στο exoenamistiko.gr και να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό video. Εκεί, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ένα από τα σημεία του σώματος και του προσώπου της πρωταγωνίστριάς και να δει πώς το Βio-Oil εφαρμόζεται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, 2016
Η Bold Ogilvy δημιουργεί το πιο «φρέσκο» site για τη ΦΑΓΕ!
Τι γεύση θα έπρεπε να έχει το site της κορυφαίας εταιρίας γαλακτοκομικών; Ποια γλώσσα θα μιλούσε ένας όμιλος με διεθνή αναγνώριση στο τομέα των τροφίμων; Η Bold Ogilvy επανασχεδιάζει το site της ΦΑΓΕ σε διεθνές επίπεδο, εστιάζοντας σε μια πιο απολαυστική και φρέσκια αισθητική και με γνώμονα την παγκόσμια παρουσία του brand και δημιουργεί το http://greece.fage.eu. Σκοπός υπήρξε η δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας με μοντέρνο ύφος κι ιδιαίτερη αισθητική, η οποία διευκολύνει το κοινό να πλοηγηθεί, λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας και της επικοινωνίας.
Πέμπτη 14 Απρίλιος, 2016
Anytime, Buy the Mile - ΑΡΚΟΥΔΑ
Αν κάνετε λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε τις αρκούδες. Γιατί η φύση ανταμείβει αυτούς που κάνουν λίγα χιλιόμετρα και η Anytime σάς προσφέρει τον νέο τρόπο ασφάλισης Buy the Mile για να πληρώνετε λιγότερα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Με άλλα λόγια, η Anytime φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο ασφάλισης.
Τρίτη 8 Μαρτίου, 2016
Αναπτυξιακή Τραπεζική από την Τράπεζα Πειραιώς
H Bold Ogilvy&Mather υπογράφει τη νέα επικοινωνία της Τράπεζας Πειραιώς που «ακούει» τις ελληνικές επιχειρήσεις και εισάγει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο Τραπεζικής για νέες επενδυτικές πρωτοβουλίες, την Αναπτυξιακή Τραπεζική. Το τηλεοπτικό σποτ, είναι ένα testimonial διαφορετικό από τα άλλα αφού δίνει -κυριολεκτικά- φωνή στις ελληνικές επιχειρήσεις που σήμερα το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, 2015
Δελτίο Τύπου « ΙΣΛΑΝΔΙΑ» ANYTIME - INTERAMERICAN
Η Anytime της INTERAMERICAN δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους σε μηνιαίες άτοκες δόσεις, από 13€, με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας, και αυτό από μόνο του είναι ένα νέο, που θα συζητηθεί αρκετά. Γιατί όχι και μέχρι την Ισλανδία, ας πούμε. Μέχρι εκεί έφτασε η Bold Ogilvy, που, σε συνεργασία με τη Foss Production, ταξίδεψαν στη λίμνη Kleifarvatn, περίπου 40’ από το Ρέικιαβικ, σε μία από τις λίγες ισλανδικές λίμνες που δεν είναι ακόμη εξ ολοκλήρου παγωμένες.
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, 2015
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα κλείνουν 25 χρόνια δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και η Bold Ogilvy & Mather μας το υπενθυμίζει.
Οι άνθρωποι που βρίσκονται στις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και στον κόσμο πρωταγωνιστούν στην integrated καμπάνια που σχεδίασε η Bold Ogilvy & Mather για τα 25 χρόνια δράσης του Ελληνικού Τμήματος της Οργάνωσης. Μέλη που βρίσκονται σε αποστολές τραγούδησαν μέσω βιντεοκλήσης το "Happy Birthday" για να αποκαλυφθεί ότι ένας από αυτούς τραγουδάει στην κόρη του, στα γενέθλια της οποίας δεν βρίσκεται επειδή είναι δίπλα σε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλη ανάγκη από ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια.
Δευτέρα 25 Μαϊου, 2015
Ήλιος , θάλασσα και το Carroten μου. Κορίτσια στον ήλιο. Προστατευμένα και ηλιοκαμένα. Αφρο-δύτες στον ήλιο. Η ανάδυση της ιδανικής προστασίας του καλοκαιριού.
Τα μαγικά νερά της Αγίας Νάπας, μια αναδυομένη Αφρο-δύτη και οι δύο αχώριστοι φίλοι του καλοκαιριού, ο ήλιος και το Carroten Mat Look!
Παρασκευή 8 Μαϊου, 2015
Ηλιοθεραπεία χωρίς φόβο και ματ επιδερμίδα από το SOLENE
Το καλοκαίρι έρχεται και όλοι ετοιμαζόμαστε να βγούμε στις παραλίες. Αλλά, όσο κι αν λατρεύουμε τον ήλιο, πρέπει να τον απολαμβάνουμε λαμβάνοντας προφυλάξεις για την επιδερμίδα μας. Γι’ αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκαν οι νέες αντηλιακές κρέμες SOLENE: χάρη στην προηγμένη τεχνολογία C4 Carotenoids Complex, προσφέρουν σίγουρη και επιστημονική φωτοσταθερή UV προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας, προστασία από ερεθισμούς και βαθιά ενυδάτωση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!