Η Bold Ogilvy στην κορυφή των Ermis Awards.

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία των Ermis Awards έγραψε η Bold Ogilvy, αφού αναδείχθηκε AD Agency Of The Year 2016, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 40α της γενέθλια.

Μια διάκριση που έρχεται για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια και αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η δημιουργικότητα, οι δυνατές ιδέες και οι ταλαντούχοι άνθρωποι συνεχίζουν να αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Έτσι, σε μια γιορτή γεμάτη λάμψη και δημιουργικότητα, η Bold Ogilvy απέσπασε συνολικά 42 βραβεία και πιο συγκεκριμένα, 2 Grand Ermis (στις κατηγορίες «Ραδιοφωνικά» και «Καταχωρίσεις»), 15 Gold Ermis, 13 Silver Ermis και 12 Bronze Ermis, κατακτώντας την κορυφή.

Εκτός, όμως, από όλες αυτές τις διακρίσεις, άλλη μια σημαντική στιγμή ήταν η ανάδειξη της Cosmote σε Client Of The Year 2016, ως αποτέλεσμα μιας αρμονικής συνεργασίας όλων των εταιρειών του ομίλου Ogilvy & Mather Greece με τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό στην Ελλάδα.