Την Κυριακή 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα σε ρυθμούς Εθελοντισμού!

Για έβδομη συνεχή χρονιά, η εθελοντική οικογένεια του «Let’s do it Greece - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» ενώνει τις δυνάμεις της με χιλιάδες εθελοντές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σας καλεί την Κυριακή 29 Απριλίου στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας! Μαζί και η Asset Ogilvy Public Relations!

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» εθελοντές από ολόκληρη την Ελλάδα θα φροντίσουν και θα ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά, δάση, ενώ μαθητές θα περιποιηθούν τον χώρο των σχολείων τους μέσα από μία εβδομάδα γεμάτη Εθελοντισμό, με κορύφωση την Κυριακή 29 Απριλίου!

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Φέτος, το όνειρό τους να ενώσουν όλη την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα για έβδομη συνεχή χρονιά και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Μετά την περσινή επιτυχία με τη συμμετοχή του 1% του ελληνικού πληθυσμού, ο φετινός στόχος είναι η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 150,000 εθελοντές με πάνω από 2.000 δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα! Η φετινή θεματική είναι “Εθελοντισμός & Νεολαία”, με τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους της χώρας μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το ταξίδι ξεκινάει με ένα κλικ στο www.letsdoitgreece.org όπου μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και, στις 29 Απριλίου, να οργανώσεις τη δική σου δράση ή να λάβεις μέρος σε μία οργανωμένη δράση που θα γίνει στην περιοχή σου. Κι αν πιστεύεις ότι η συμβολή σου είναι ασήμαντη, θυμήσου ότι οι μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε από τις πιο μικρές, τις πιο απλές ιδέες. 

Νιώσε τον παλμό της εθελοντικής οικογένειας του Let’s do it Greece με μία ματιά στο βίντεο της δράσης και γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

H Asset Ogilvy Public Relations, Εθνικός Υποστηρικτής της Εκστρατείας, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της επικοινωνίας, των ΜΜΕ και των Social Media.