Από την Asset Ogilvy το 4ο «RUN with your DOG» των Friskies®

Τον 4ο αγώνα δρόμου για ιδιοκτήτες μαζί με τους σκύλους τους, με τίτλο «RUN with your DOG», σχεδίασε και υλοποίησε η Asset Ogilvy Public Relations για λογαριασμό των Friskies®, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη.

Η πρωτότυπη ψυχαγωγική εκδήλωση ενίσχυσε την ιδιαίτερη σχέση ιδιοκτήτη και σκύλου και είχε ταυτόχρονα έντονο φιλοζωικό χαρακτήρα, καθώς υποστήριξε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, με 20 γεύματα τροφής Friskies® για κάθε συμμετοχή.

Οι συμμετοχές στο 4ο Run with your Dog από τα FRISKIES® ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα 1.000 κιλά τροφής να προσφερθούν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία!

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με το κατοικίδιό τους, ενώ οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους συμμετείχαν σε ειδικά “family runs”. Στους αγώνες αναδείχθηκαν χρυσοί, αργυροί & χάλκινοι νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies® για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα. Επιπλέον, φέτος, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία, μέσα από εξειδικευμένες ομιλίες και «All you need to know» seminars, να ενημερωθούν για θέματα όπως: οι Πρώτες Βοήθειες για σκύλους, η Γλώσσα του Σώματος και η Αρμονική Συμβίωση με το σκύλο, τα Οφέλη που έχει ο άνθρωπος από τη συμβίωσή του με ένα σκύλο, καθώς και η Ασφαλής Μεταφορά του σκύλου.

Το RUN with your DOG από τα Friskies® αποτελεί πλέον θεσμό, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο και ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες τροφής για τα αδέσποτα σκυλιά που το έχουν ανάγκη.

Η παραγωγή έγινε σε συνεργασία με τη Foss Productions.