Our People

ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόεδρος

BETTY KAZAKOPOULOU

Η Μπέττυ Καζακοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1967, στη διαφημιστική εταιρεία HCF ΕΡΓΟΝ, αρχικά ως Media Planner και στη συνέχεια από το 1976 ως Media Director και μέτοχος της εταιρείας. Όταν η HCF ΕΡΓΟΝ εξαγοράστηκε από το δίκτυο της DMB&B, εργάστηκε ως το 1990 ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το 1991 συνίδρυσε την πρώτη εταιρεία χορηγιών στη χώρα μας, την Asset SPONSORSHIP, της οποίας ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος. Μετά τη συγχώνευση Asset SPONSORSHIP & Ogilvy Public Relations, εργάστηκε ως Διευθύνουσα Σύμβουλος στη νέα εταιρεία Asset Ogilvy Public Relations ως το 2010 και έκτοτε, είναι Πρόεδρός της.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του ΟΜΕΠΟ (Όμιλος Ενίσχυσης Πολιτιστικών και Οικονομίας), του Φορέα που έθεσε τις βάσεις της χορηγίας, επιβραβεύοντας συγχρόνως τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών στον πολιτισμό και στο περιβάλλον. Είναι μέλος του “European Association for Cultural Heritage”, της “Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού”, των “Φίλων της Ρήνειας” για την Προστασία της Δήλου και του συμβουλίου “Women In Business Council” του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Πρωτοπόρος στο Sports Marketing από το 1993 και για λογαριασμό των πελατών της, συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες Αθλητικές Ομοσπονδίες και Clubs, όπως και με τις Ολυμπιακές Επιτροπές της Ελλάδας, του Πεκίνου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Παράλληλα, οδηγούμενη από το προσωπικό της ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, σε συνεργασία με μεγάλους πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και της Ευρώπης, οργανώθηκαν από την Asset Ogilvy Public Relations σημαντικότατα πολιτιστικά γεγονότα.

Διαχειρίστηκε στην καριέρα της πάνω από 500 προγράμματα επικοινωνίας.

Συνεπής στην προσωπική της δέσμευση στον εθελοντισμό, έχει συμβάλει προσωπικά και επαγγελματικά στη στήριξη πολλών σημαντικών μη κερδοσκοπικών φορέων της χώρας μας.

Είναι σύζυγος, μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονιών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΙΩΝΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

GEORGE KOTIONIS

Ο Γιώργος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Asset Ogilvy Public Relations. Από την παρούσα θέση του, επιβλέπει το σύνολο των business operations της εταιρίας και χαράζει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Έχει στρατηγικό προσανατολισμό και οδηγεί την εταιρεία στην μέγιστη δυνατή αναπτυξιακή πορεία της, υλοποιώντας το όραμα, την αποστολή και τους μακροπρόθεσμους στόχους της. 

Έχει αποκτήσει σημαντικές δυνατότητες και γνώσεις σε όλους τους τομείς ενεργοποίησης και εξειδίκευσης της εταιρείας, όπως Brand Marketing, Εταιρική Επικοινωνία, ATL & Digital Επικοινωνία, Στρατηγική Social Media, Διαχείριση Περιεχομένου και Αθλητικό Marketing.

Μεταξύ των επιτευγμάτων του συγκαταλέγεται η εδραίωση της Asset Ogilvy Public Relations στην πρώτη θέση στην Ελλάδα στον κλάδο της, με το σημαντικότερο πελατολόγιο, όντας παράλληλα το πλέον βραβευμένο agency. Το μεγαλύτερό προσωπικό του «στοίχημα» αποτελεί η Διαχείριση Αθλητικού περιεχομένου, όπου έχει πετύχει αποκλειστικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως, όπως η Ισπανική LaLiga, η Euroleague Basketball και η Formula1. 

Το επαγγελματικό του προφίλ έχει διαμορφωθεί μέσα από διάφορες θέσεις στον τομέα της Επικοινωνίας, δίνοντάς του την μοναδική ευκαιρία να διαθέτει ολοκληρωμένη εμπειρία για το σύνολο της επικοινωνίας. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επιπλέον, 5 χρόνια σε Media Shop (στη Mindshare) και 1 χρόνο στο account management της Bold Ogilvy & Mather. Στην Asset Ogilvy Public Relations ξεκίνησε το 2007 ως Υπεύθυνος του τμήματος Αθλητικού marketing & Περιεχομένου, με στόχο & ευθύνη την αναδόμηση και επέκτασή του. 

Έχει σπουδάσει Μαθηματικά, με εξειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και την Στατιστική. 

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.  

ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ

Γενική Διευθύντρια

MARIA TZELEPI

Η Μαρία Τζελέπη είναι Γενική Διευθύντρια της Asset Ogilvy Public Relations, έχοντας την ευθύνη για το σύνολο των πελατών της εταιρείας, καθώς και για όλες τις νέες συνεργασίες και projects. Η επαγγελματική της φιλοσοφία συνοψίζεται στη περίφημη θεωρία “Twin Peaks” του David Ogilvy, που θέλει την δημιουργικότητα να συνδυάζεται πάντα με την μέγιστη αποτελεσματικότητα. 

Από το 2003, όταν ξεκίνησε ως Account Manager στην Asset Ogilvy Public Relations, η Μαρία έχει υπάρξει υπεύθυνη για τους λογαριασμούς σημαντικών πελατών, από διαφορετικούς κλάδους, όπως Τρόφιμα και Ποτά, Τηλεπικοινωνίες, Υγεία, Μόδα και Ομορφιά, Τραπεζικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες, ενώ έχει γνώση όλων των τομέων εξειδίκευσης της εταιρείας, όπως Brand και Corporate PR, Digital PR και Influence, CSR, Media Relations και Event Marketing και Management.

Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική πορεία της Μαρίας, τα τελευταία 7 χρόνια, είναι η έναρξη συνεργασίας με εταιρείες, όπως η L’Oréal Cosmetique Active, Novartis Oncology, AXA, Bayer και Αθηναϊκή Ζυθοποιία, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, στην οποία είχε ηγετικό ρόλο, τα περισσότερα από 10 Ermis Awards για έργα πελατών της αλλά και η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με σημαντικούς πελάτες, όπως η COSMOTE και η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER.

Η πορεία της στο χώρο της Επικοινωνίας ξεκίνησε το 2000, στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ, όπου εργάστηκε ως Communications Coordinator, σπουδάζοντας, ταυτόχρονα, για το μεταπτυχιακό της. Το όνειρό της να ακολουθήσει καριέρα σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το 2003, αποχώρησε από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων της Αθήνας για να ενταχθεί στο δυναμικό της Asset Ogilvy, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Είναι κάτοχος Master of Science στο Sports Marketing και Management και πτυχίου της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. 

Είναι έγγαμη μητέρα 2 παιδιών, 9 και 10 ετών.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Business Unit Director

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

H Mαρία εργάζεται στο χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας τα τελευταία 13 χρόνια. Εδώ και 5 χρόνια είναι μέρος της Ομάδας της Asset Ogilvy, ως Business Unit Director. 

Διαχειρίζεται τη φήμη και τη συνολική παρουσία brands, που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως: Τεχνολογία, FM-CG, Τηλεπικοινωνίες, Retail, Υπηρεσίες, κ.α.

Σήμερα, είναι υπεύθυνη για το λογαριασμό της Coca- Cola Hellas, της Coca- Cola Hellenic Βottling Company (εμφιαλωτής), της Microsoft Hellas, της Reebok, της Mondelez International, του The Mall Athens και του ομίλου εταιρειών OTE, προσφέροντας όλη την γκάμα των Υπηρεσιών Corporate & Brand Επικοινωνίας. 

Πριν εργαστεί για το Ogilvy Group, ήταν μέλος της The PR Team, της εταιρείας Δημοσιών Σχέσεων της Young & Rubicam, διαφημιστικής εταιρείας- μέλους του WPP Group.

Είναι κάτοχος MA στην Επικοινωνία και τα Media από το Coventry University στη Μεγάλη Βρετανία και απόφοιτος Ιστορίας της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά.

Η Μαρία είναι μέλος του δικτύου mentoring Women On Top, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της με στόχο να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει νέες γυναίκες που επιθυμούν να εργαστούν στον ευρύτερο χώρο της Επικοινωνίας. Επιπλέον, έχει υπάρξει Αναπληρώτρια Εισηγήτρια στο εργαστήρι Δημοσιών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκοντας δημόσιες σχέσεις σε τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος ΜΜΕ (ακαδημαϊκό έτος 2016).