Our People

ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόεδρος

BETTY KAZAKOPOULOU

Η Μπέττυ Καζακοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1967, στη διαφημιστική εταιρεία HCF ΕΡΓΟΝ, αρχικά ως Media Planner και στη συνέχεια από το 1976 ως Media Director και μέτοχος της εταιρείας. Όταν η HCF ΕΡΓΟΝ εξαγοράστηκε από το δίκτυο της DMB&B, εργάστηκε ως το 1990 ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το 1991 συνίδρυσε την πρώτη εταιρεία χορηγιών στη χώρα μας, την Asset SPONSORSHIP, της οποίας ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος. Μετά τη συγχώνευση Asset SPONSORSHIP & Ogilvy Public Relations, εργάστηκε ως Διευθύνουσα Σύμβουλος στη νέα εταιρεία Asset Ogilvy Public Relations ως το 2010 και έκτοτε, είναι Πρόεδρός της.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του ΟΜΕΠΟ (Όμιλος Ενίσχυσης Πολιτιστικών και Οικονομίας), του Φορέα που έθεσε τις βάσεις της χορηγίας, επιβραβεύοντας συγχρόνως τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών στον πολιτισμό και στο περιβάλλον. Είναι μέλος του “European Association for Cultural Heritage”, της “Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού”, των “Φίλων της Ρήνειας” για την Προστασία της Δήλου και του συμβουλίου “Women In Business Council” του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Πρωτοπόρος στο Sports Marketing από το 1993 και για λογαριασμό των πελατών της, συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες Αθλητικές Ομοσπονδίες και Clubs, όπως και με τις Ολυμπιακές Επιτροπές της Ελλάδας, του Πεκίνου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Παράλληλα, οδηγούμενη από το προσωπικό της ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, σε συνεργασία με μεγάλους πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και της Ευρώπης, οργανώθηκαν από την Asset Ogilvy Public Relations σημαντικότατα πολιτιστικά γεγονότα.

Διαχειρίστηκε στην καριέρα της πάνω από 500 προγράμματα επικοινωνίας.

Συνεπής στην προσωπική της δέσμευση στον εθελοντισμό, έχει συμβάλει προσωπικά και επαγγελματικά στη στήριξη πολλών σημαντικών μη κερδοσκοπικών φορέων της χώρας μας.

Είναι σύζυγος, μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονιών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΙΩΝΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

GEORGE KOTIONIS

Γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας από το 1998.

Το 2007 ανέλαβε να αναβιώσει την επιχειρηματική δραστηριότητα “Sports & Content Management” της Asset Ogilvy όπου ανέπτυξε μεταξύ άλλων το portfolio τηλεοπτικών δικαιωμάτων της εταιρείας, με αποκλειστικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως Euroleague Basketball, La Liga και Formula1. Σήμερα, η Asset Ogilvy είναι ηγέτιδα στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο τομέα.

Από το 2011 ανέλαβε Αντιπρόεδρος της Asset Ogilvy, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα Media το 1998 στη Mindshare. Για ένα χρόνο, το 2001, εργάστηκε στο client service της Bold Ogilvy και στη συνέχεια επέστρεψε στη Mindshare.

Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και μιλάει Αγγλικά.

ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ

Γενική Διευθύντρια

MARIA TZELEPI

Η Μαρία είναι η Γενική Διευθύντρια της Asset Ogilvy Public Relations.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της επεκτείνεται σε πολλούς τομείς, όπως:

Καλλυντικά, διασκέδαση, αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα και αναψυκτικά και υψηλή ωρολογοποιία έχοντας εργαστεί σε λογαριασμούς όπως Estee Lauder, Unilever, Diageo, Coca-Cola, και Kraft Foods. Σήμερα είναι υπεύθυνη για ομάδα πελατών, μεταξύ των οποίων OTE-COSMOTE, HSBC, L’Oreal Cosmetique Active, Mattel και IWC.

Πριν την ένταξή της στην Asset Ogilvy Public Relations το 2003, ήταν Στέλεχος Εκπαίδευσης στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004). Εκεί, ήταν υπεύθυνη για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Υιοθετήστε ένα Άθλημα”, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Βασικές αρμοδιότητές της ήταν παρουσιάσεις και εκδηλώσεις σε σχολεία αλλά και η επικοινωνιακή διαχείριση του προγράμματος.

Πριν την Ο.Ε. Αθήνα 2004, εργάστηκε για δύο χρόνια στην ΕΒΓΑ Α.Ε. ως Junior Manager Εταιρικής Επικοινωνίας, υπεύθυνη, κυρίως, για τις αθλητικές χορηγίες της εταιρείας και το kid’s loyalty club.

Η Μαρία ξεκίνησε την καριέρα της στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ ως Communications Assistant στη Διεύθυνση Ολυμπιακού Χωριού. Κύριες αρμοδιότητές της ήταν η στρατολόγηση και εκπαίδευση των εθελοντών και η διοργάνωση special events.

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Management από το University of Technology του Σύδνεϋ. Μιλά Αγγλικά.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Business Unit Director

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

H Mαρία εργάζεται στο χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας τα τελευταία 13 χρόνια. Εδώ και 5 χρόνια είναι μέρος της Ομάδας της Asset Ogilvy, ως Business Unit Director. 

Διαχειρίζεται τη φήμη και τη συνολική παρουσία brands, που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως: Τεχνολογία, FM-CG, Τηλεπικοινωνίες, Retail, Υπηρεσίες, κ.α.

Σήμερα, είναι υπεύθυνη για το λογαριασμό της Coca- Cola Hellas, της Coca- Cola Hellenic Βottling Company (εμφιαλωτής), της Microsoft Hellas, της Reebok, της Mondelez International, του The Mall Athens και του ομίλου εταιρειών OTE, προσφέροντας όλη την γκάμα των Υπηρεσιών Corporate & Brand Επικοινωνίας. 

Πριν εργαστεί για το Ogilvy Group, ήταν μέλος της The PR Team, της εταιρείας Δημοσιών Σχέσεων της Young & Rubicam, διαφημιστικής εταιρείας- μέλους του WPP Group.

Είναι κάτοχος MA στην Επικοινωνία και τα Media από το Coventry University στη Μεγάλη Βρετανία και απόφοιτος Ιστορίας της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά.

Η Μαρία είναι μέλος του δικτύου mentoring Women On Top, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της με στόχο να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει νέες γυναίκες που επιθυμούν να εργαστούν στον ευρύτερο χώρο της Επικοινωνίας. Επιπλέον, έχει υπάρξει Αναπληρώτρια Εισηγήτρια στο εργαστήρι Δημοσιών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκοντας δημόσιες σχέσεις σε τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος ΜΜΕ (ακαδημαϊκό έτος 2016).